Închide

Ce vrei să cauți?

Hostway, HP si Omnilogic lanseaza impreuna o oferta de hosting pentru IMM

Cam 70% dintre companiile mici si mijlocii au o infrastructura de IT improvizata. Lucreaza cu servere tinute in sediu, fara niciun fel de backup sau redundanta.
La prima problema hardware mai serioasa e posibil sa dispara complet documente si proiecte pentru care s-a muncit uneori si ani de zile – spune Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway Romania.

Hostway Romania a incheiat un parteneriat cu HP si Omnilogic in urma caruia propune un serviciu de hosting destinat companiilor mici si mijlocii.

Serviciul este disponibil pentru pre-comanda incepand de astazi, 23 noiembrie, exclusiv pe site-ul Hostway si include trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu preturi cuprinse intre 99 si 349 euro/luna.
Activarea unui server se realizeaza complet automat si dureaza doar 20 de minute, o premiera pentru piata de IT din Romania, dupa cum afirma Hostway.

hosting Hostway

Fiecare dintre cele trei planuri include: inchirierea unui server enterprise HP, conexiune la internet la viteza 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic si prin email ) si colocare in centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Cumpararea si activarea se fac in intregime online. Clientii doar aleg planul potrivit si fac prima plata iar in mai putin de 20 de minute primesc datele de acces la server.
Hostway a inlocuit complet portofoliul de servere cu modele HP care a permis automatizarea completa a serviciului.

Primele servere se vor activa incepand cu 1 decembrie, pentru toti clientii care au plasat pre-comenzi pâna la data respectiva.

Adaugă comentariu