Închide

Ce vrei să cauți?

Monitorizare pentru bloggeri

Voi testa in urmatoarele zile Zelist for Bloggers, un instrument de masurare pentru bloguri si conturile de Twitter, astazi de Tree Works. 
Acesta analizeaza evolutia blogurilor si a conturilor de Twitter si ofera diferite informatii utile imbunatatirii influentei si traficului.
Zelist for Bloggers, aflat in private beta, este gratuit pentru urmatoarele 3 luni. In fiecare saptamana sunt disponibile 300 de conturi. Cand acestea sunt epuizate, cererile se raporteaza pentru saptamana urmatoare.(Pentru a solicita un cont, intra pe link-ul de mai sus.)

2.Top Articole

Ce face Zelist for Bloggers:

Ajuta la masurarea performantei blogului prin informatiile furnizate

  • prezinta numarul comentariilor, trackback-urilor, share-urilor, like-urilor si comentariilor de pe Facebook primite la articolele de pe blog
  • prezinta cele mai de impact articole, defalcate atat de pe zile cat si pe luni
  • mentioneaza blogurile care au dat link
  • arata evolutia blogului de la momentul inscrierii in topul Zelist.

Informatiile provin din datele colectate de Zelist Monitor, despre care Tree Works spune ca este cea mai complexa solutie de monitorizare a social media romaneasca, ce urmareste peste 63.000 de bloguri, peste 50.000 de conturi de Twitter si 1200 de surse online media, peste 2.000 grupuri publice Facebook, peste 15.000 de pagini publice Facebook si cele mai importante forumuri din online-ul românesc.

Detalii, aici.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu