Am terminat  de scris prezentarea pe care o voi sustine astazi la Zilele Biz – Era vintage in inovatie.
O voi incheia cu filmul pe care il vedeti mai jos, produs de Microsoft si care in doar o saptamana a strans peste 2,1 milioane de vizionari pe Youtube (mai adaugati cateva sute de mii pe site-ul Office si pe alte canale care l-au preluat).
Eu l-am reluat de vreo trei ori pentru ca o singura vizionare pare sa nu fie de ajuns pentru a intelege toate conceptele. Acestea sunt explicate, detaliat, aici.
O parte din inovatiile prezentate (comanda prin gesturi, ecranele transparente, comunicatiile oriunde si oricand) le-am vazut pe la targurile hi-tech din ultimii ani. Asa ca nu sunt chiar SF.

Vi se pare posibil acest scenariu?

2 Comments

  1. Mi se pare posibil, si actuali Komisari fac tot ce pot sa o implementeze… Pun si eu o intrebare: nu te deranjeaza numarul mic de oameni din clip, vizibil triati dupa sanatate, tinerete si adaptare la comunismul viitor? Cat de stearpa si moarta este acea lume din film, plina de stereotipuri de robot… Eu zic sa mai reflectezi si sa alegi alt final al prezentarii tale. Nu iti asuma o raspundere pentru altii.

  2. Vlad, este un film promo si e normal (ca in orice alt clip de promovare) ca actorii sa fie tineri, optimisti si dinamici.
    Si nu, nu cred ca in viitor batranii si uratii vor fi eliminati 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close