Închide

Ce vrei să cauți?

Telegrafice: Nokia, Radu Georgescu, PC Garage

Nokia a lansat Swipe Magazine o revista online de lifestyle inspirată de noul smartphone Nokia N9.  Continutul Swipe Magazine este creat si transmis online cu Nokia N9 de catre Suzana Dan(artist plastic), Cosmin Bumbuț (fotograf), Marius Manole (actor) și Ovidiu Buta (critic de modă).
M-a surprins aplicatia cu care vine Swipe Magazin: navighezi pe site fara mouse sau tastatura, ci dand usor din mana. Incercati!

Radu Georgescu, antreprenor in serie si investitor, Chairman al GECAD Group, isi rupe din timp si ii ajuta pe liceeni sa isi aleaga profesia viitoare.
După Iasi, Timisoara si Brasov, Radu Georgescu cu al sau proiect „Jurnal de Antreprenor” se intalneste maine, luni, 21 noiembrie, cu liceenii de la Colegul National Emil Racovita si de la Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu din Cluj. In decembrie vor fi organizate intalniri in Arad.

PC Garage a donat 26 de sisteme functionale si suma de 2.000 euro unor copii orfani in cadrul campaniei sociale “Rabla pentru PC-uri”. Copilul din poza de mai sus, care a primit un computer de la PC Garage, va scapa astfel de eticheta de analfabet digital. Daca mai multe companii din Romania ar avea astfel de intiative poate ca alta ar fi tara.
Detalii, aici.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Daca nu va e cu suparare, anuntati castigatorii la Defender?

Adaugă comentariu