Bucurestenii sa isi noteze in calendar data de 22 noiembrie, iar clujenii si ardelenii, 24 noiembrie.

S4S Romania

Ai o idee de business fabuloasa dar nu stii de unde si cum sa incepi. Vrei sa o verifici. Cauti finantare.

V-am mai povestit de School for Startups, cursurile intensive de pregatire pentru antreprenori a caror a doua editie incepe anul viitor. Din martie pana in decembrie, mentori cu un CV solid predau chestiile fundamentale pentru a porni sau a dezvolta o afacere iar la final investitori vor veni sa aleaga cele mai bune business planuri ale cursantilor pe care sa le finanteze.

Pana incep cursurile, School for Startups organizeaza „incalzirea”:

1) Concurs de idei de afaceri pe Facebook.
Premiu: o bursa integrala pentru School for Startups in valoare de 1.400 de euro.
Va puteti inscrie ideea de business in acest concurs pe pagina Facebook special dedicata (click pe subtitlu), pana pe 2 ianuarie 2011, iar pe 16 ianuarie se va anunta castigatorul.
Tot pe pagina de Facebook gasiti regulamentul si alte informatii utile.

2) Proba bootcamp
Daca vreti sa vedeti cum si la ce nivel se desfasoara cursurile, puteti plati doar participarea la primul bootcamp, de 900 RON, si apoi decideti daca vreti sa continuati programul.
Primul bootcamp School for Startups Romania are loc in martie 2012 iar oferta se adresează celor care se inscriu in program pana la finalul anului 2011.

3) Bucurestenii si clujenii sunt invitati la Startups Open Class

Un alt proiect special pentru antreprenorii care sunt la inceput de drum este School for Startups Open Class, un curs deschis pentru toti cei care vor sa ii cunoasca pe cei doi mentori ai programului S4S, Doug Richard si Marius Ghenea, si vor sa afle mai multe detalii despre cursurile de anul viitor.
School for Startups Open Class va fi organizat in Bucuresti marti pe 22 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel Intercontinental, si in Cluj joi 24 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel City Plaza.

Alte informatii, aici.

2 Comments

  1. nu mai ne spuneti ceva de concursul cu 3 cutii Bit defender? Sau nu se mai dau premiile?Multumesc.

  2. Salut,

    Pana maine dupa-amiaza, la postul respectiv va aparea lista castigatorilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close