Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone anunta reduceri de pret la iPhone 4S, joi noaptea

Ce faceti joi seara la 10? Ne vedem la Plaza Romania?

Mai sunt doar 48 de ore pana cand Vodafone Romania va incepe sa vanda poate cel mai asteptat smartphone al acestui an, iPhone 4S.
Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca va aduce oficial iPhone 4S in Romania si va organiza un eveniment de lansare  pe masura interesului pe care creatia Apple a starnit-o.
Mai precis, iPhone 4S va incepe sa fie vandut oficial de catre Vodafone in noaptea de joi spre vineri, 11 noiembrie, incepand cu ora 00.00 (conform traditiei din lumea intreaga), la magazinul din Plaza Romania (Bl Timisoara, nr 26, etaj 1).
iphone 4S

Fanii Apple si toti cei pasionati de tehnologie sunt asteptati insa de la ora 22.00, cand se da startul evenimentul de lansare.

Cei care cumpara un iPhone 4S in acea noapte vor avea un avantaj: o reducere speciala si un cadou surpriza.

La evenimentul de lansare iPhone 4S vor fi prezenti cativa dintre cei mai cunoscuti bloggeri, dar si vedete media, printre care Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.
Voi da si eu o fuga joi, nu am pus mana inca pe iPhone 4S, sunt curios sa vad cum se misca, asa ca ne vedem acolo, incepand de la ora 10 PM.

iPhone 4S este cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Vine cu un update la sistemul de operare (iOS5) si cu spatiu de stocare generos „in the cloud”.
Fata de anteriorul iPhone 4, varianta 4S este echipata cu chip-ul A5 care ruleaza aplicatiile de doua ori mai rapid iar grafica de 7 ori mai rapid – dupa cum promite Apple.
Fascinant este si universul aplicatiilor – peste jumatate de milion sunt incarcate deja in Apple Store.
Gasesti cam tot ce vrei, de la cele pentru retele sociale, la variante electronice de publicatii, programe de fitness, lectii de limbi straine, dictionare, unelte de traducere etc.
Interesanta este si aplicatia Siri bazta pe comanda vocala, dar care necesita un bun accent american sau british.
Noul smartphone s-a vandut foarte bine inca din primele saptamani, in milioane de exemplare.

Vodafone a fost si primul operator din Romania care a anuntat abonamente dedicate pentru iPhone.
Detalii si oferte care ti se potrivesc gasesti pe pagina dedicata iPhone 4S.
Joi seara, ora 22.00, Plaza Romania!

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu