Închide

Ce vrei să cauți?

Televiziune pe smartphone de la Orange. Cu plata

tvlive OrangeAm descarcat astazi pe iPhone aplicatia TV live de la Orange care ofera in direct transmisia a 17 posturi de televiziune din Romania.
Aplicatia este gratuita, dar accesul la posturile TV se face pe baza de abonament: 2,48 euro (inclusiv TVA/luna).
Eu am optat pentru un acces de 24 de ore, pentru care am platit sub un euro.
Destul de convenabil, dar nu uitati ca la aceasta se adauga costurile de transfer de date 3G. Insa aplicatia poate fi folosita si pe conexiune Wi-Fi.
Cum se vad posturile TV: absolut ok.
Inteleg ca la aplicatia pentru iPhone se mai lucreaza, insa cea pentru Android este pusa la punct:

 

Începând de astăzi, clienţii Orange pot urmări în direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV şi radio prin aplicaţia TV de la Orange. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

Aplicaţia TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi TV.  În plus, conţine un bogat catalog cu înregistrări ale unor emisiuni de ştiri sportive, de divertisment, dar şi videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descărcate ulterior pe telefon, atât în Portalul Orange pe mobil, cât şi în aplicaţie, iar calitatea transmisiei video este foarte bună.

TV de la Orange poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

Aplicaţia TV de la Orange este disponibilă gratuit şi pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicaţia pentru iPhone va fi actualizată în curând pentru a oferi aceleaşi beneficii şi clienţilor cu iPhone sau iPad.

“În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Victor, lipseste un amanunt foarte important: lista de programe TV. Nu am gasit-o nici marcat pe site-ul Orange sau in Android Market. DigiSport si EuroSport se numara printre ele?

 2. #2 Comentariu nou

  Sau intri pe dolcetv.ro si nu platesti nimic.

 3. #3 Comentariu nou

  Lista programelor apare cand instalezi aplicatia. Cele doua programe de sport nu apareau cand am testat aplicatia.

 4. Avand in vedere ca se dau multe prostii la tv printre care stirile si emisiunile de scandal chiar nu merita sa le avem si pe telefon. De ceva vreme nu prea ma mai uit la tv cu exceptia sport-ului si unor filme.

 5. La multi ani!

 6. La multi ani si multa sanatate sa ai. Fie ca Anul 2012 sa aduca numai fericire, bucurii si bunastare in familie.

 7. #7 Comentariu nou

  Multumesc! La fel!

 8. #8 Comentariu nou

  Multumesc! Asemenea!

Adaugă comentariu