Vodafone Romania scoate la vanzare, luni, 12 decembrie, Samsung Galaxy Nexus, primul smartphone din lume cu cea mai noua varianta a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich (Android 4.0).
In aceasta zi, promotional, veti putea cumpara Galaxy Nexus la un pret special, cu o reducere de 70 de euro (TVA inclus) pentru orice abonament incheiat pe o durata de doi ani, atat in magazinele Vodafone, cat si online.
Pachetele cu abonament pentru Galaxy Nexus au preturi ce pornesc de la la 169 euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 si 1GB Internet pe mobil.
Vodafone are exclusivitate temporara in Romania pentru acest telefon, astfel incat deocamdata il veti gasi numai la acest operator.

Galaxy Nexus, dezvoltat in colaborare de Samsung si Google, este probabil cel mai evoluat telefon inteligent lansat pe piata in ultima vreme si vine cu display-ul de 4,65 inci HD Super AMOLED, cu o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli). Procesorul este dual-core de 1,2GHz.

Daca iti doresti un Galaxy Nexus, il poti castiga pe Facebook, pe pagina Vodafone. Prin tragere la sorti, un telefon va fi oferit unui participant care a raspuns la o intrebare simpla: "De ce iti doresti un Galaxy Nexus de la Vodafone?".

1 Comment

  1. […] avut parte de reduceri consistente. Despre lansare si despre ce stie sa faca telefonul am citit la Victor Kapra, Cristian China-Birta, Dan Dragomir, Cetin Ametcea, Radu Dumitru, Vali Petcu, refresh.ro si la […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close