Android-ChristmasGoogle Romania mi-a recomandat astazi cinci aplicatii Android potrivite pentru zilele de sarbatoare care urmeaza.
Le dau si eu mai departe, poate gasiti vreuna utila:

1.       Cautare de Retete (http://goo.gl/RlxZX) – O modalitate simpla si rapida de a gasi retete cu ingredientele pe care le aveti sau le doriti. Retelele sunt mai simple acum: spuneti ingredientele pe care le aveti si gasiti retete pe toate gusturile. Cautati in functie de categorii si descoperiti peste 70.000 de retete, inclusiv retete pentru Craciun si Anul Nou, care cuprind feluri principale, aperitive, bauturi, garnituri, deserturi, retete traditionale din diferite tari, supe, retete dietetice etc;

2.       Personalizati-va telefonul Android cu tonuri de apel de Craciun folosind aplicatia Christmas Ringtones (http://goo.gl/ZOC0y) sau creati si trimiteti prietenilor si familiei tonuri de apel de Craciun cu Ringdroid (http://goo.gl/EUURe); Sau puteti sa decorati un brad de Craciun si sa il folositi ca wallpaper cu Xmas tree (http://goo.gl/rqoZp) .

3.       Kid Mode (http://goo.gl/YkMYs) – Aveti mult de mers cu masina pana acasa de Craciun, iar copiii se plictisesc pe bancheta din spate? Nicio problema, smartphone-ul Android poate deveni o jucarie pentru copii, puneti-l in „baby mode” („regimul pentru copii”), iar copilul dvs. nu va avea acces la datele sensibile de pe telefon, agenda sau e-mail. Poate fi folosit si ca dispozitiv educational cu Invata limba engleza cu busuu.com!, o aplicatie disponibila aici http://goo.gl/lGgJV.

4.       The Weather Channel (http://goo.gl/UNUR8) – este meteorologul dvs. personal, va va ajuta la pregatirea activitatilor in aer liber din perioada Craciunului. Puteti folosi si aplicatia Ski & Snow Report (http://goo.gl/qlYV7) pentru a gasi cele mai bune statiuni de schi si stiri in timp real despre grosimea stratului de zapada.

5.       Vreti sa mergeti la o petrecere, dar nu vreti sa luati masina si va preocupa drumul de intoarcere? Aplicatia RoTaxi (http://goo.gl/nWNNH) va va ajuta sa gasiti cel mai bun tarif de taxi din oras. Aplicatia include toate marile orase din Romania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close