HTCTitan II CES 2012Nu este clar daca si cand il vom vedea in Europa pentru ca isi va face debutul in Statele Unite prin operatorul AT&T.

HTC Titan II prezentat la CES 2012 stabileste un record mondial: este telefonul cu cea mai mare rezolutie a camerei foto incorporate: 16 megapixeli:
Ciudat totusi: rezolutia la care inregistreaza video este de doar 720p.

Este un telefon 4G (LTE, tehnologie care asigura conexiune la Internet mobil la o viteza mai mare decat actualul standard 3G). Nu poate fi folosit la intreaga capacitate in Romania pentru ca aici proiectul unei retele mobile de date 4G a fost ingropat pe termen nelimitat.

HTC Titan II este de dimensiuni destul de mari, avand un ecran de 4,7 inci.

 

7 Comments

  1. Dupa imagine, poarta Windows.

  2. Asa este, am uitat ce e mai important: sistemul de operare este Windows Phone. Multumesc.

  3. Curios că, deși au parte de concurență cu Android, Windows Phone duce lipsă de funcții de bază, de exemplu setarea IP manual.

  4. Totusi dimensiunea ecranului este prea mare,nu credeti?

  5. nu a fost ingropat proiectul 4G. l-a prezentat buhnici intr-o dimineata la tv. a facut si stream prin el … numa ca pana la finalul anului mai e.

    plus ca ghitza, sebastian ghitza, a facut televiziunea ca sa aiba content pentru wimax

  6. Proiectul de 4G nu a fost ingropat 🙂 2K Telecom va lansa serviciul de 4G in cursul anului asta 🙂 Si in Ploiesti va fi lansat de catre noi tot in cursul anului acesta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close