Va povesteam acum o saptamana ca magazinul online AdevarulShop.ro m-a rugat sa recomand un  produs dupa criteriul raport calitate/pret.
Intr-un final, m-am oprit la o camera foto Panasonic.
Cu ocazia aceasta am organizat si un concurs dotat ca premiu cu un voucher de 300 de lei.

AdevarulShop
Am primit multe raspunsuri corecte si a venit vremea sa trag la sorti castigatorul. Iata cum am procedat: cum toata lumea se teme de cifra 13, am ales fiecare al treisprezecelea raspuns corect. Pe lista scurta au ajuns urmatorii: George V, Sergiu Apostu, Raimond Floare, Barbu Mariana, Mihai (19 dec/9.43). Am scris numele fiecaruia pe cate un bilet, am amestecat biletele si am tras cu ochii inchisi.
Castigator: Barbu Mariana. (Mariana, iti trimit acum un mail cu rugamintea de a-mi preciza adresa ta.)

Magazinul online AdevarulShop.ro ofera transport gratuit pentru produsele IT in valoare de peste 500 de lei si pentru carti a caror valoare depaseste 100 de lei.
Daca vreti sa faceti un cadou dar nu stiti exact ce si-ar dori persoana respectiva, gasiti aici gift card-uri.
Fiecare cumparatura efectuata pe AdevarulShop.ro aduce in cont puncte de reducere pentru achizitiile viitoare.

De asemenea, pe conturile de Facebook si Twitter ale AdevarulShop.ro puteti afla care sunt cele mai noi produse sosite si informatii despre promotii care, evident, nu lipsesc.
Sosesc in mod constatnt produse noi in acest magazin, asa ca daca vreti sa fiti informati despre promotii si alte noutati, abonati-va la newsletter-ul AdevarulShop.ro (gasiti formularul in partea de jos a homepage-ului).

3 Comments

  1. Salut, am vrut sa particip si eu, dar am spus ca bate la ochi daca iau iar premiul (anul trecut am primit 100e de la tine). De acum pot sa particip data viitoare fara sa fiu suspectat de nimic.

  2. Ionut, vor mai fi concursuri! 🙂

  3. Felicitari castigatoarei 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close