Macheta fotounion a3

Sa trimiti prin e-mail felicitari pe Craciun este aproape inutil. Urarile se amesteca in inbox cu reminder-uri de plata de la banca,  la telefon, cu mesaje sacaitoare de business, cu spam-uri. Cu gunoi, adică.
Poate ar trebui sa ne intoarcem la civilizatul obicei de a trimite felicitari „de hartie”. Cel putin persoanelor importante din viata noastra.

Prietenul Cristi Șuțu si al sau coleg  Radu au pornit un proiect frumos în aceste zile:  ne invita in studioul lor, Foto Union, sa ne faca poze de Craciun. Pozele sunt tiparite pe loc sub forma de carte postala. Tot ce trebuie sa facem apoi e sa scriem niste urari pe verso, sa lipim un timbru si sa le trimitem cui credem noi de cuviinta.
Studioul arata cam asa:

Foto Union 

„Am pus pe hîrtie proiectul şi l-am arătat unor prieteni. Fooooarte tare! – ne-au spus cei de la Pepsi şi Xerox, care ne-au dat în scris că vor să susţină proiectul. Ikea ne-a ajutat cu decorul, iar Starbucks ne-a trimis cafeaua pe care s-o gustăm cît timp vor ieşi fotografiile de la editare şi din minunata imprimantă Phaser 7800 pregătită să le scoată sub forma unor cărţi poştale pe care voi, cei care veţi veni începînd de mîine şi pînă pe 13 decembrie, după orele 17.00, la studioul din Săgeţii 6, le veţi primi şi le veţi trimite cu poşta pe adresele prietenilor şi rudelor ” – spune Cristi.

1 Comment

  1. […] gasiti la Adrian Ciubotaru, Cristian China-Birta, Claudiu Ciobanu, Andrei Crivat, Laurentiu Buica, Victor Kapra, Alin Pandaru, Toma Nicolau si Elena Ciric, iar pe blogul Foto Union gasiti o parte din […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close