Închide

Ce vrei să cauți?

eMAG a pregatit cutitul pentru o felie din piata asigurarilor

Daca intr-o tara ca Romania exista o afacere de 0,7 miliarde de euro – asigurarile, de ce sa nu iti tai o felie?!

emag rca
Deci, eMAG vinde online asa: computere, telefoane, servere, piscine, periute de dinti, jucarii, carti, filme, frigidere, coase electrice, surubelnite, jocuri, scaune, lanterne si multe altele.
In fine, PR-ul lor nu isi face treaba Zâmbet, pentru ca ar fi trebuit sa dea periodic un comunicat de genul „la eMAG gasiti astazi 10.123 de produse cu 374 mai mult decat acum trei zile”.
Stirea zilei este ca eMAG intra pe piata asigurarilor RCA in parteneriat cu Asigura | Netrisk Broker de Asigurare.
Ce ofera:

• Calculator si comparator in timp real de oferte de la toate companiile de asigurari

• Livrarea gratuita prin curier a politelor in orice localitate, a doua zi de la comanda

• 15% reducere pe loc la asigurarile RCA toata luna decembrie 2011

Asigurarile intra in categoria produselor si serviciilor care promit o dezvoltare exponentiala in mediul online al urmatorilor ani. Obiectivul nostru este sa devenim un consilier de incredere si transparent pentru cei care doresc sa afle foarte rapid toate ofertele din piata si sa incheie pe loc o asigurare. Pana la sfarsitul anului avem o promotie speciala de lansare prin care oferim 15% discount pe loc la orice polita, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte, director de dezvoltare eMAG.

Site-urile sau blogurile pot primi un comision de 6% din vanzarile de asigurari generate prin programul eMAG Profitshare .

"Alaturi de politele RCA, vom continua in scurt timp cu implementarea de noi produse precum asigurarile auto CASCO, asigurari de locuințe, asigurari calatorie si chiar si asigurarile de sanatate", a declarat Razvan Pavel, directorul general al Asigura | Netrisk broker de asigurare.

Un prieten din SUA imi povestea acum ceva vreme ca isi comanda laptele si legumele pe Amazon.com. Spre asta se indreapta, cred, si eMAG…

Articole populare Ultima luna

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. Ma indoiesc ca vor ajunge oamenii sa cumpere online lapte si alte alimente….
  Emag este deja un gigant pe piata online si e normal sa isi intinda mainile peste mai multe domenii care pot aduce bani din online.

 2. Daca eMag rezolva si problema vanzarii on-line a asigurarilor de viata va fi foarte interesant.
  Si asa pe non-viata, va rupe o felie destul de mare. Multitudinea asta de tipuri de produse creaza o oaregare confuzie dar care este destul de usor de combatut. Daca pana nu de mult eMag era doar „IT” in mintea oamenilor, acum, incet incet, clientii eMag nu se supara sa mai gaseasca si o carte in newsletter-ul lor.
  Revenind la asigurari – sunt in cazul eMag bani „gratis”. Modulul on-line nu i-a costat nu stiu ce, responsabilitatea oricum o are compania de asigurare si… e simplu.
  Fain!

 3. N-am nimic impotriva lor atata timp cat isi fac treaba cu profesionalism. Prefer sa cumpar de la eMag in pofida unui terchea berchea sau a unui site fantoma.

  @Dragos Alexa: Problema asigurarilor online e rezolvata de vreo 2-3 ani de vreo doua firme, eu doar de la ei comand.

 4. probabil o sa intre si pe domeniul turismului nu peste foarte mult timp (cazari, bilete avion)

Adaugă comentariu