Închide

Ce vrei să cauți?

Aceste carti de joc de la Bellagio va asteapta. Intrebarea 2

Am dat astazi o fuga pana la Bellagio si am cumparat noua pachete de carti de joc folosite in acest celebru cazinou si resigilate. Iata cum arata:

Playing Cards Bellagio Casino Las Vegas

Maine le voi baga in valiza si le voi aduce in Romania. Sunt pentru voi. Mai precis pentru castigatorii acestui concurs (dati click pe link ca sa cititi regulamentul), concurs care continua cu intrebarea numarul 2:
Ce permite (ce face) functia de „Personal TV” a noilor televizoare hi-tech Toshiba bazate pe CEVO ENGINE?

Raspunsul la intrebare poate fi gasit in doua minute daca intrati si dati o cautare pe blogul Descopera Toshiba.
Reamintesc ca pot participa la concurs si cei care au raspuns la intrebarea numarul 1 si ca raspunsurile voastre vor ramane in moderare pana la publicarea intrebarii numarul 3.

Puteti vedea cum arata luxosul cazino si hotel Bellagio pe pagina de Facebook a Toshiba Romania.

Articole populare Ultima luna

57 comentarii Adaugă comentariu

 1. Lol cazinoul e frumos nu zic, dar ceva despre CES citim si noi?

 2. Permite televizorului sa verifice daca cineva se afla in fata televizorului la un moment dat. In caz ca nu se afla nimeni acesta trece pe stand-by.
  In acelasi timp e capabil sa ajusteze volumul pentru fiecare user in parte.
  E un sistem bazat pe face recognition care permite contactul dintre televizor si om fara remote controller.

 3. #3 Comentariu nou

  Dan, vei citi o retrospectiva de la fata locului in revista Esquire, numarul urmator.
  Pana atunci o sa mai dau ceva materiale, dar te rog sa ai putintica rabdare: intre orele 10 si 17 sunt pe la standuri si conferinte de presa, apoi la intalniri.

 4. Funcţia Personal TV permite televizoarelor sa se transforme in dispozitive personalizate pentru fiecare utilizator in parte.

 5. Citez „Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp”

 6. #6 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale uzuale si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele la cautare pentru inregistrarile stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.In concluzie: Personal-TV: maxim 4 utilizatori, memorie pentru nivelul de volum, recunoaștere facială, grupare personalizată pentru programele memorate.

 7. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator. Pentru identificarea telespectatorului asezat in fata ecranului, televizoarele dispun de o camera foto integrata, care permite recunoasterea faciala, iar setarile personalizate se fac in functie de aceasta. In plus, televizorul recunoaste daca nu sta nimeni in fata ecranului si comuta automat in modul stand-by.

 8. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat

 9. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp

 10. CEVO ENGINE permite televizoarelor sa se transforme in dispozitive personalizate pentru fiecare utilizator in parte. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator. Pentru identificarea telespectatorului asezat in fata ecranului, televizoarele dispun de o camera foto integrata, care permite recunoasterea faciala, iar setarile personalizate se fac in functie de aceasta. In plus, televizorul recunoaste daca nu sta nimeni in fata ecranului si comuta automat in modul stand-by.

 11. CEVO Engine permite acestor televizoare sa se transforme intr-un hub personalizat pentru fiecare utilizator si sa ruleze aplicatii avansate permitand pana la 4 profile sa poata fi personalizate.

 12. Recunoaste persoanele via „face recognition” si in functie de aceste trasaturi (se pot inregistra 4 persoane) iti poti salva setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat,

 13. #13 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita, continutul inregistrat si setarile de sunet personalizate.

 14. Personal TV permite salvarea de setări personalizate pentru până la patru membri ai familiei. Aceste setări se referă la lista de canale, continut memorat şi preferinţe imagine.

 15. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 16. #16 Comentariu nou

  Personal TV permite pana la 4 setari personalizate. Functia permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de sunet, volumul, setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat.

 17. Păstrează preferințele a până la 4 utilizatori (listă canale, volum, reglaj imagine etc.) și le restabilește prin recunoaștere facială. De asemenea, funcția comută TVul în stand-by dacă nimeni nu e în fața televizorului.

  La partea cu intratul în stand-by, cred că o să fie amuzant când se va duce duduia X (casnică și pensionară) la bucătărie, în pauza de reclame de la „Tânăr și neliniștit”. 😆

 18. #18 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp

 19. #19 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

  Functiile premium Personal TV asigura usurinta in utilizare.

 20. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat. 🙂

 21. #21 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Am luat raspunsul de aici: http://www.descoperatoshiba.ro/2011/09/02/noile-serii-de-televizoare-high-tech-toshiba-create-impreuna-cu-designer-ul-jacob-jensen/

 22. #22 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat.

 23. Citez: „Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.”

 24. #24 Comentariu nou

  CEVO ENGINE permite televizoarelor WL863 si YL863 sa se transforme in dispozitive personalizate pentru fiecare utilizator in parte. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator. Pentru identificarea telespectatorului asezat in fata ecranului, televizoarele dispun de o camera foto integrata, care permite recunoasterea faciala, iar setarile personalizate se fac in functie de aceasta. In plus, televizorul recunoaste daca nu sta nimeni in fata ecranului si comuta automat in modul stand-by.

 25. #25 Comentariu nou

  Functia de „Personal TV” a noilor televizoare hi-tech Toshiba bazate pe CEVO ENGINE permite salvarea setarilor de imagine preferate, a listei de canale folosita si a continutului inregistrat.

 26. #26 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat

 27. #27 Comentariu nou

  Functia PERSONAL-TV ii ofera utilizatorului posibilitatea de a-si personaliza setarile televizorului.

 28. #28 Comentariu nou

  ntru fiecare utilizator in parte. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 29. #29 Comentariu nou

  Functia de „Personal TV” a noilor televizoare hi-tech Toshiba bazate pe CEVO ENGINE asigura usurinta in utilizare.

 30. #30 Comentariu nou

  Personal TV de pe televizoarele Toshiba cu CEVO ENGINE permite ca pana la 4 dintre membrii unei familii sa personalizeze televizorul dupa cum vor ei: sa-si salveze setarile preferate,lista de canale, setari de sunet personalizate. Pentru identificarea utilizatorului, televizorul se foloseste de o camera video integrata, care foloseste recunoasterea faciala.

 31. #31 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 32. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 33. #33 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 34. Functia de „Personal TV” a noilor televizoare hi-tech Toshiba bazate pe CEVO ENGINE pertmite urmatoarele:
  – asigurarea usurintei in utilizare
  – permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate
  – lista de canale folosita si continutul inregistrat
  – evitarea inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 35. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 36. Functia Personal TV permite televizoarelor sa se transforme in dispozitive personalizate pentru fiecare utilizator in parte. Memorarea volumului, lista de canale si setarile de imagine sunt salvate pentru un maxim de 4 persoane.

 37. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 38. #38 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 39. #39 Comentariu nou

  Permite salvarea de setari personalizate pentru patru utilizatori.

 40. #40 Comentariu nou

  Functia personal-tv este capabila de a identifica, prin recunoastere faciala, pana la 4 utilizatori care folosesc televizorul si de a selecta setarile lor personale.

 41. Personal TV permite memorara a maxim 4 profile distincte sau preferinte ale indivizilor din familie, profile ce pot contine setari de imagine, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita complicatiile de cautare de pe spatiul de stocare.

 42. TV-urile cu Personal TV permit stocarea unor preferințe/setări cum ar fi volumul, lista de canale, calitatea imaginii, înregistrări pentru până la 4 useri.

  Se folosesc de un face recognition software pentru a determina care user este prezent în fața tv-ului, și încarcă setările respectivului. Face rec-ul este folosit și pentru conservarea energiei, televizorul trecând în standby când nimeni nu este în fața lui după o anumită perioadă de timp.

 43. Personal-TV identifică prin recunoaştere facială până la 4 utilizatori care folosesc televizorul si selectează setarile lor personale.

 44. #44 Comentariu nou

  personal-tv salveaza setarile userilor si le aplica de indata ce unul dintre ei foloseste aparatul

 45. #45 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. De asemenea ofera setari de sunet personalizate care permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator.

 46. #46 Comentariu nou

  personal tv permite celui care-l foloseste sa-si inregistreze preferintele legate de setari si ele vor fi recunoscute cu ajutotul functiei de face-recognition

 47. #47 Comentariu nou

  Personal TV va da posibilitatea, tie si familiei tale, de a va salva preferintele legate de modul in care va place sa va uitati la televizor. Odata ce televizorul va recunoaste ca fiind in fata lui, el va aplica aceste preferinte. Scapati astfel de discutiile pe tema „iar ai schimbat …”. Deci te face mai fericit! 🙂

 48. #48 Comentariu nou

  Functia Personal TV a noilor televizoare hi-tech Toshiba bazate pe CEVO ENGINE, permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine si sunet preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern.

 49. Functia Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Adica, profile personalizate pentru 4 utilizatori.

  Interesanta functie.

 50. Stiu ca sunt buna la copy-paste, asa ca mi-a fost destul de simplu sa raspund la intrebare. 🙂

  Raspunsul este: Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator. Pentru identificarea telespectatorului asezat in fata ecranului, televizoarele dispun de o camera foto integrata, care permite recunoasterea faciala, iar setarile personalizate se fac in functie de aceasta. In plus, televizorul recunoaste daca nu sta nimeni in fata ecranului si comuta automat in modul stand-by.

 51. #51 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator.

 52. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp

 53. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern.
  Asta am copiat-o de pe siteul Toshiba sper sa nu fie o problema 😀

 54. Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp.

 55. #55 Comentariu nou

  Personal TV permite ca pana la patru dintre membrii familiei sa isi salveze setarile de imagine preferate, lista de canale folosita si continutul inregistrat, pentru a evita inconvenientele legate de cautare a inregistrarilor stocate pe un hard disk extern, cautari care consuma timp. Noile WL863 si YL863 ofera, de asemenea, setari de sunet personalizate: acestea permit memorarea volumului pentru fiecare utilizator in parte, sau, la pornire, selecteaza automat nivelul volumului prestabilit de utilizator. Pentru identificarea telespectatorului asezat in fata ecranului, televizoarele dispun de o camera foto integrata, care permite recunoasterea faciala, iar setarile personalizate se fac in functie de aceasta. In plus, televizorul recunoaste daca nu sta nimeni in fata ecranului si comuta automat in modul stand-by.

Adaugă comentariu