Dacă il vor inregistra 3D si il vor pune pe discuri Blu-ray si/sau vor aranja ca acest concert sa intre in videotecile oferite online de producatorii de Smart TV-uri, atunci organizatorii vor fi facut o treaba buna.

NIKON Margineanu Concert 3D

Maine, 1 martie, de la 22.10, SKIN, unicul importator autohton Nikon, va invita sa urmariti online primul (spun dansii) concert 3D transmis in direct pentru publicul din Romania si sa „descoperiti noile aparate Nikon COOLPIX cu functie 3D”.
Concertul este sustinut de Mihai Margineanu.
„Biletul” costa 1 euro.

Concertul va fi transmis online, pe www.live3d.ro, si va putea fi urmarit atat in 3D, cat si in 2D, in functie de preferinte.
Pentru a vedea in 3D aveti nevoie de ochelari pentru imagini stereoscopice, din aceia simpli, cu lentile colorate in rosu si cyan (se gasesc la librarie).

Nikon reaminteste ca are in portofoliu 6 aparate foto COOLPIX cu fotografiere 3D: COOLPIX P510, COOLPIX P310, COOLPIX S9300. COOLPIX S6300, COOLPIX S100 si COOLPIX L810.

Imaginile 3D sunt salvate de catre aparatul Nikon COOLPIX si, pentru a fi vizualizate, este necesara conectarea prin HDMI a acestuia la un televizor sau monitor 3D.

2 Comments

  1. Nu, am gresit eu din graba, am corectat, multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close