iPhone 4S la pret de 1 euro, convorbiri in cadrul companiei si in reteaua Vodafone nelimitate, 1000 de minute nationale/luna, SMS-uri in reteaua Vodafone nelimitate plus 500 nationale, 1GB trafic de date plus 1GB trafic de date in roaming (Europa), 200 de minute internationale plus 200 de minute in roaming – totul la un abonament de 85 de euro pe luna (plus TVA).

Aceasta este noua oferta Vodafone pentru companii, lansata astazi. Exista 9 tipuri de abonament, pornind de la 2,5 euro/luna si pana la cel de top, prezentat mai sus:

Vodafone Abonamente business

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Romania, doar 20% dintre angajatii companiilor folosesc smartphone-uri si conexiuni mobile la Internet, in vreme ce in vestul Europei acest procent este de 44%.
Vrem ca prin oferta noastra,  telefoanele inteligente si Internetul mobil sa devina accesibile oricarui angajat din Romania, sa acceleram raspindirea smartphone-urilor, iar convorbirile internationale sa devina convenabile – spun oficiali ai Vodafone.

In afara de iPhone 4S, vor exista si alte modele de telefoane prinse in aceasta oferta.
Vodafone a  mai anuntat ca peste doua saptamani va aduce in premiera in Romania inca un model de Blackberry, noul Bold, cunoscut si sub numele de Bellagio, cu ecran tactil si tastatura fizica.

Noua oferta de business va fi promovata incepand din aceasta seara printr-o noua serie de spoturi TV.
Operatorul afirma ca detine circa 50% din piata de comunicatii mobile pentru clientii companii si ca in ultimul an a crescut cu 14% „fata de cel mai apropiat concurent” pe segementul IMM.

Benoit Valla, directorul de marketing Enterprise a prezentat si un profil de consumator business roman:
50% din utilizatori consuma sub 100 de minute convorbiri pe luna
30% -  400 de minute plus mesaje
15% – 1000 de minute plus international
5% – peste 1500 de minute, international si roaming

5 Comments

 1. Personal nu inteleg de ce este limita la trafic la Internet cand in Republica Moldova este nelimitat traficul de la abonamentele cele mai mici… la viteze de peste 1Mbps!
  Imi cer iertare, nu vreau sa fiu rautacios, troll, carcotas etc dar suntem in 2012 si Internet nelimitat se cam da peste tot in lume!

 2. Iulian, nu pot sa iti raspund la intrebare.
  Ce pot sa iti spun e doar ca eu am de un an pe mobil limita de 1Gb/luna si nu s-a intamplat sa o consum vreodata in intregime.
  Insa roamingul de date m-a rupt de fiecare data cand am iesit din tara.

 3. sunt 2 abonamente in care traficul de internet este 1MB? 1 mega? wtf? asta e business? iar aia 50% ce vorbesc sub 100 de minute pe luna sunt consumatori business? Saracii abonati persoane fizice, cu vechime de ani de zile sunt ejectati spre alte retele.

 4. […] are o oferta noua pentru abonamentele business, despre care puteti citi mai multe la Victor Kapra si Dan […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close