Închide

Ce vrei să cauți?

Zonga by Trilulilu si-a propus sa ofere 1,5 milioane de melodii

Sunt unii care spun ca Zonga, playerul de muzica online lansat aseara de Trilulilu, nu va avea cine stie ce succes pentru ca exista destule servicii internationale asemanatoare, cu notorietate si forta financiara in spate.
Dupa aceasta logica, nici Trilulilu nu ar fi trebuit sa apara pentru ca exista YouTube, nu? Numai ca intre timp Trilulilu a ajuns la 3 milioane de unici si 45 milioane de afisari/luna.

zonga

Zonga poate fi instalat pe computer, pe telefon si tableta (iOS si Android). Playlist-urile si setarile sunt sincronizate automat intre echipamente.

Inca vreo doua luni se afla in private beta, testele fiind facute incepand de ieri de 500 persoane. In aprilie, ar urma sa fie lansat oficial.

Am primit un cod de tester si am vazut ca accesul premium va costa 5 euro/luna

Este pentru prima data in Romania cand toate casele de discuri importante, inclusiv cele internationale (Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI), sunt implicate intr-un astfel de proiect. Continutul este 100% legal.

Zonga este interconectat cu  Facebook, YouTube si Trilulilu, astfel ca utilizatorii pot sa urmareasca ce melodii asculta prietenii lor si sa importe automat artistii preferati.

Sunt incarcate deja peste 1.700 ore de muzica (5.800 de artisti). In final, pe Zonga vor fi peste 1,5 milioane de melodii din intreaga lume.  Pe www.zonga.ro/status puteti urmari cum creste colectia de muzica.

Sunt peste 25 de colectii de muzica pe genuri, de la clasica, rock, folk si pana la manele.

Iar petrecerea de lansare a Zonga a fost fantastica.

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. depinde si ce fel de contracte au semnat; ca daca muzica oferita e ‘in urma’ cu 6 luni, nu sunt chiar foarte bune deal-urile
  despre trilulilu: nimeni nu mi-a spus vreodata ‘cauta pe trilu „peste de 2 kg” si al doilea rezultat e filmul meu urcat din ultima iesire pe balta’
  o fi buna ca reclama in aceste zile, dar cati isi vor mai aduce aminte intr-o luna ca e un produs muzical in private beta ce la un moment dat se va lansa, daca nu sunt implicati? iar 500 de persoane pentru un server de streaming ca testeri imi par teribil de putini, mai ales ca atunci ca o sa fie public, cel putin in primele zile, traficul o sa fie imens fata de ce au putut face cei 500;
  dar na, felicitari si succes dezvoltatorilor!
  ps: si poate pana la lansare schimba si logo-ul ala jenant

 2. Deci asta era faza cu ziua Z…au mai existat proiecte de genul, Tipul de la Hq, Grozea parca stiu ca lansase intr-un timp un proiect de genul. Ce aduce nou Zonga, si de ce au murit acele proiecte sau n-au avut succes?

  Sa inteleg ca se mizeaza pe proiectele astea de lege „impotriva internetului” Acta, Pipa/sopa

 3. Super fain gândită campania asta! Și a avut ceva ecou post-eveniment… 😀

 4. #4 Comentariu nou

  E un Spotify romanesc?

 5. #5 Comentariu nou

  Aduce cu…

 6. zonga e destul de ok!

Adaugă comentariu