Am mai spus-o: daca s-ar inchide Mediafaxul vreo doua saptamani, multe site-uri de stiri din Romania, specializate in copy-paste, ar intra in vrie.
Situatia din provincie pare sa fie de-a dreptul hazlie:

Ştirile din Botoşani, oraş de 100.000 de locuitori, sunt relatate de vreo 20 de site-uri.
Iar majoritatea au în spate un om, maxim doi care copiază de pe unde apucă, sunt reporteri şi agenţi de vânzări şi pun pe site inclusiv comunicatele despre apariţia unui nou tip de caiet dictando.

De aici.

5 Comments

  1. Victor, in cele 2 saptamini cit ar fi inchis ar uita toata lumea de existenta lui. valabil pentru orice site 🙂

  2. […] Dupa ziare, vor muri si destule site-uri de stiri | Kapra's blogVezi oferta eMAG.ro […]

  3. Acest lucru cu copy paste nu e rau daca vrei cantitate si publicitate. Personal, nu-mi place sa utilizez aceeasi informatie ci sa o interpretez in felul meu. E mai obiectiv si te si bucuri cand altii iti impartasesc viziunea. E clar, originalitatea inseamna interpretare personala, nu copiere!

  4. Pare intr-adevar hazlie situatia din provincie dar atat de adevarata…Nimeni nu se mai lupta pentru obtinerea unei stiri si apeleaza la copy/paste pentru a ne asigura educatia pentru ca suntem un popor educat cu televizorul….

  5. am terminat zilele trecute o analiza de monitorizare media, realizata la nivel local (Iasi), privind o institutie publica. nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca majoritatea publicatiilor online aveau o singura sursa. e suficient sa munceasca unul singur, pentru a-i sustine pe cei multi care dau copy/paste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close