La sfarsitul lui februarie, Bobby Voicu a plecat pentru trei luni in Irlanda la Startups Bootcamp Dublin.
„Echipa cu care lucrez de cateva luni bune a fost selectata pentru acest bootcamp de catre The European Startup Accelerator, o comunitate care aduna idei, antreprenori si investitori din industria Internetului –spune Bobby.

startup bootcamp dublin bobby voicu

Noi am plecat in Irlanda sa punem la punct continuarea jocului Revvnation dar la Dublin ni s-a spus ok, ne place de voi, dar haideti sa vedem cu ce alte idei puteti sa veniti.
In ultima luna am pivotat in noul business de vreo patru ori; nu e nimic neobisnuit in asta, e un mod de lucru obisnuit la acceleratoare.
Astfel ca in momentul de fata studiem posibilitatea de a crea o platforma cu instrumente pentru dezvoltatorii de web-based casual games. Insa nu e sigur ca aceasta va fi si ideea finala la capatul bootcamp-ului.

Acceleratoarele, cum este cel de la Dublin, ofera in general finantari de nivel redus (Seedcamp ce ofera mai mult si HackFwd, care ofera pentru un an). Noi a primit 12.000 de euro doar pentru creionarea business plan-ului.
La finalul stagiului, vom avea Investors Day, cand ne vom prezenta cu ideea finala in fata potentialilor investitori. Atunci, la sfarsitul lunii mai, sper ca vom reveni cu vesti bune.”

In seara aceasta, de la ora 19 , la RadioLynx, Bobby Voicu, aflat pentru cateva zile in Romania, va povesti mai multe pe tema stagiului din Dublin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close