Închide

Ce vrei să cauți?

m.vodafone.ro, versiunea pentru mobil si tablete

m.vodafone.ro_Numarul afisarilor www.vodafone.ro  pe telefoanelor si tabletelor a depasit 500.000 lunar ceea ce inseamna o crestere de peste 300% in ultimul an, spune Laura Barbu, director Online, Vodafone Romania.

De astazi, daca sunteti client Vodafone puteti incerca varianta beta pentru mobil  a site-ului operatorului, la adresa m.vodafone.ro

Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele cu sistem de operare iOS si Android si are un design adaptabil in functie de rezolutia echipamentului mobil.

Viteza de incarcare a informatiilor incluse in noul site pentru mobil este superioara versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimat. Informatiile despre produsele, serviciile si noutatile Vodafone sunt grupate intr-un meniu vertical, usor accesibil.

Cei care doresc sa cumpere produse din magazinul online Vodafone pot parcurge intregul proces de comanda direct de pe telefon, finalizarea facandu-se printr-un apel catre un numar dedicat.

Versiunea mobila a www.vodafone.ro vine in completarea aplicatiei MyVodafone, lansata in septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android si iOS. Utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva.

Sursa foto.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu