O cifra: doar 10% dintre cumparatorii de tablete sunt businessmen, restul utilizandu-le mai ales pentru jocuri.
Problema pe care incearca sa o rezolve operatorii telecom este sa creasca proportia primilor, pentru ca executivii nu alearga neaparat dupa hotspot-uri gratuite, ci consuma 3G.

Tablet business users

In ianuarie 2010, la Consumer Electronics Show Las Vegas, tableta XOOM  creata de Motorola a fost una dintre vedetele targului.
Anul acesta, la acelasi CES, producatorul american a venit cu varianta imbunatatita, Motorola XOOM 2.

De astazi, aceasta tableta se gaseste in exclusivitate pentru Romania in magazinele Orange la un pret de 299 de euro cu abonament Colibri 35 (35 de euro/luna). Fara obligatia abonamentului, pretul Motorola XOOM 2 este de 587 euro (TVA inclus).

Motorola XOOM2 (1024x745)
Impresia dupa ce am folosit-o cateva minute, astazi la lansare: eleganta, usoara, cu dimensiuni rezonabile. Ecran de 10,1 inci Corning Gorilla Glass. Tratament special impotriva zgaraieturilor si a stropilor de apa (din pacate, nu si impotriva amprentelor de pe ecran).
Procesor cu doua nuclee la 1,2 GHz, sistem de operare Android 3.2 Honeycomb cu promisiunea ca din iunie va fi posibil un upgrade la Ice Cream Sandwich.
Configuratia completa, inclusiv aplicatiile de business (interesante), le gasiti pe pagina XOOM 2 a Orange.
Care Orange va invita in showroom-urile sale sa o testati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close