Logitech webcam C920Cum poti sa recomanzi un produs pe care nu l-ai folosit, vazut, intors pe toate partile? (In cazul de fata, Logitech HD Pro Webcam C920.)
E simplu: folosesc de vreo sase ani tot felul de produse Logitech si nu s-a intamplat vreodata sa fiu nemultumit, fie ca a fost vorba de casti, mousi, boxe sau aparate de radio prin Internet.
Logitech, companie elvetiana, aduce aminte cumva de finetea ceasurilor.

Logitech HD Pro Webcam C920 este realizata in colaborare cu Skype si, cand e folosita pentru video call prin acest serviciu, capteaza si transmite imagini full HD la 1080p.

Pentru a putea face apeluri video HD la 1080p, trebuie sa descarci cea mai noua versiuni a Skype, Skype 5.7 Beta for Windows, Skype 5.8.

In cazul Windows Live Messenger, camera ofera o rezoluție HD la 720p.
Microfoane pozitionate pe cele doua laturi ale camerei web capteaza sunetul stereo.

Logitech HD Pro Webcam C920 a ajuns saptamana aceasta in magazinele romanesti la un preț recomandat de 429 Lei.

2 Comments

  1. Si eu la fel folosesc un sistem audio de la Logitech de vreo 4 ani si merge ca in prima zi. Un mouse wireless la care bateriile ma tin si 1 an de zile. As fi interesat si de o camera ca cea recomandata de tine insa are un pret cam ridicat pentru mine in clipa de fata insa pare sa fie dintre cele mai bune.

  2. Si eu am un model ceva mai slab dar sunt multumit(Logitech HD Webcam C270). Sunt multumit cand folosesc Skype altfel nu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close