Mi-am dat seama ca le-a placut intr-adevar trainingul intr-ale bloggingului pentru ca dupa ce se terminase ceremonia de absolvire, dupa ce daduseră drumul spre cer baloanelor umplute cu heliu pe care scrisesera adresele blogurilor create, au revenit in sala de curs si s-au asezat din nou, cuminti, in fata computerelor.
Mai așteptau ceva. Continuarea.
”Gata, asta a fost, tinem legatura online daca mai aveti nevoie de ceva, va dorim succes ca bloggeri si vedeti ce faceti la bac.”

Continuarea va veni, exista semne, in alte licee, cu alti elevi.

Razvan Baciu – unul dintre invitatii la aceste cursuri – a avut ideea sa faca un film:

Poate ca am scris cam mult depre Scoala de blogging Nokia.
Insa a fost cel mai interesant proiect de Social Media la care am participat in ultimii ani. Unii dintre cei 19 elevi de la Colegiul National Gheorghe Lazar sunt intr-adevar talentati la scris, la fotografie, la video.

Sambata, au fost premiati cativa dintre ei, cei pe care eu si Vlad i-am considerat a fi cei mai buni. O alegere, evident, subiectiva.
Marele premiu l-a luat Victor Ristea. Vrea sa studieze ingineria auto in limba germana, la Universitatea Politehnica.
Au mai fost premiati Maria Niculae, Ruxandra Braica, Catalina Gheorghe, Dragos Robert Neagu, Andrei Valentin Marin.
As spune insa ca toti cei care au participat sambata de sambata la cursuri sunt castigatori. Si nu e o afirmatie gratuita.

Multumim jurnalistilor si bloggerilor care si-au facut timp sa vina ca visiting professors la Scoala de blogging: Cristina Bazavan, Oltea Zambori, Dan Dragomir, Cristian Lupsa, Cristian Manafu.
Multumim si conducerii Colegiului Gheorghe Lazar, doamnei director Ionela Neagoe, pentru deschiderea fata de aceasta idee, care altor profesori, de la alte scoli, se prea poate sa li se para stranie 🙂
Si multumim Nokia Romania pentru sprijin. Acest proiect nu ar fi fost posibil fara entuziasmul si munca DC Communication.

PS: Am primit o diploma si o medalie de ”Lazarist”, desi nu am absolvit acest liceu.
Frumos, multumesc:

 

 

 

5 Comments

  1. […] Kapra şi cu mine l-am ales pe Victor Ristea drept cel mai bun blogger al proiectului şi câştigător al premiului oferit de Nokia – smartphone-ul N9. Şi-a actualizat constant blogul, Veni, Vidi, Vic…, şi l-a promovat cu inteligentă măsură, a oferit conţinut relevant şi altora, prin comentariile sale pertinente. Pe scrut, el are atitudine de blogger. […]

  2. […] despre Cursul de bloggeri de la Colegiul Sf Lazar, Bucuresti. Asa cum am invatat si pe pielea mea, generatia asta de liceeni sunt o specie umana aparte. Nu-i intereseaza televizorul si in consecinta nu-i intereseaza […]

  3. Respect Razvan Baciu. Poti sa-mi bagi comentariul asta la spam sau nu :), dar atat am de spus.

  4. Felicitări tuturor! Atât proaspeţilor bloggeri cât şi organizatorilor şi celorlalţi participanţi. Scurtă întrebare, Nokia nu plănuieşte o repetare a experienţei? Mă gândesc la organizarea unor astfel de cursuri în Iaşi.

  5. […] de blogging Nokia s-a terminat, iar Victor Kapra si Vlad Petreanu au tras cateva concluzii si le-au urat bun venit in blogosfera liceenilor cu care […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close