Majoritatea romanilor au inca televizoare cu tub, desi traiesc in zone cu acces la cablul tv.
Posibila explicatie: pretul televizoarelor plate, LCD, ramane intimidant pentru multi.
Si totusi, exista oferte bune pe piata.

Sa luam ca exemplu modelul Samsung LE 32E420E2WXBT (n-am inteles niciodata de ce fabricantii dau produselor lor denumiri de roboti, cu insiruiri de cifre si litere ca niste parole de administrator IT 🙂

Este un televizor cu diagonala de 80 de cm (suficienta pentru o camera normala), LCD, HD, cu doua porturi HDMI, absolut OK.
Costa 1.500 de lei la eMAG, dar pretul final poate ajunge la 1.100 de lei. Cum?Aceasta scadere de pret este posibila datorita parteneriatului dintre Samsung si UPC Romania pentru promovarea tehnologiei Digital Card  CI+:  cei care achizitioneaza unul dintre pachetele nou lansate de UPC – Digital Plus, Suprem Plus HD 3D, Digital + sau Suprem + HD 3D, au reduceri de pana la 400 lei la toate televizoarele Samsung.
Promoţia este valabila intre 6 aprilie si 15 mai 2012, in magazinele selectate din reţelele Flanco, Media Galaxy, Altex, Domo, eMag şi Samsung Plaza.
Poate va este de folos si o lista cu televizoarele Samsung compatibile CI+.

Va povesteam ca Digital Card-ul pe tehnologie CI+ este o alternativa la set-top box-ul (mediabox-ul) pentru receptia canalelor tv digitale si 3D.

Digital Card-ul adus in premiera in Romania de UPC este putin mai mare decat un card bancar obisnuit, intra in locasul destinat din spatele televizorului si decodeaza canalele criptate.
Printre alte avantaje, Digital Card-ul elimina doua cabluri, cel de alimentare si cel de intrare in televizor, obligatorii in cazul set-top box-ului.

Prima variantă de Digital Card are un pret de 5 lei / lunar (fara TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD. Varianta cu 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibila la un preţ de 15 lei / lunar (fara TVA).

Iar daca va cumparati un televizor 3D, in pachetele UPC gasiti si un canal dedicat, american.

In caz ca doriti mai multe informatii despre tehnologia Digital Card CI+, dati click aici:

 

 

2 Comments

  1. […] sugerează că ar fi din cauză că încă sunt foarte scumpe. Nu știu ce să zic, eu mi-am luat săptămâna […]

  2. […] intalnirea a durat aproape 1 ora, discutandu-se diferite aspecte tehnice, via Radu, ori comerciale, via Victor, instalarea cardului durand, practic, nici 5 minute […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close