televizoare Funai KatanaPentru multi romani, a avea un televizor cu diagonala mare (de 42 inci, de exemplu) este egal cu succesul in viata.

Japonezii de la Funai – intrati oficial de ieri pe piata din Romania – vin cu o alta filosofie: ”Uneori mai putin inseamna mai mult”.
Altfel spus, vor aduce in magazinele autohtone televizoare LED HD sub marca Funai Katana cu diagonale mai adaptate dimensiunilor apartamentelor din Romania, de 19, 22, 24, 32 si de maximum 40 de inci.
Preturile sunt inca in negociere cu marii retaileri, dar vor fi medii, sub cele practicate de liderii pietei, Sony, Samsung, LG.

De asemenea, Funai a cautat sa elimine functiile inutile la televizoarele Katana, pastrand sau adaugand ce este esential, de pilda efectul antiglare a ecranului, astfel incat imaginea sa fie buna chiar si in incaperi cu lumina puternica.

Televizoarele Funai vor veni cu tuner incorporat si cu functie de inregistrare programata a emisiunilor pe memorii USB.
Sunt produse in Polonia iar caracteristicile tehnice complete apar pe noul site in limba romana care va functiona si ca magazin online.
Deocamdata, nu este stabilita o data precisa de intrare in magazinele romanesti, dar se va intampla curand.

Garantia este de 5 ani, probabil cea mai mare de pe piata.

5 Comments

  1. E bine ca are garantie 5 ani

  2. Nu prea mai are legătură diagonala televizorului cu succesul în viaţă, dar dacă iau de bune distanţele optime de vizionare vehiculate pe internet pentru LED, diagonalele sunt cam mici chiar pentru un apartament 🙂

  3. Multumesc chiar ma intereseaza. Intr-un dormitor de 10 mp. este excelent. Nu inteleg magaoaiele de TV care depasesc bunul simt al distantei fata de ecran la de 2 ori diagonala. Doar daca 80 la suta din populatie locuieste in niste living-uri ce lungimi extra

  4. Daca sunt mici si inregistreaza niste mpeg-uri pe USB, sunt super….plus tehnologie LED…nu ma simt inca in stare sa umplu un living de vila cu un televizor din asta mare…..

  5. Adaugati la Logan, la cel mai simplu si ieftin telefon de la Nokia, si asta, si ascultati cu atentie ce se intampla…consumul s-a restrins de cativa ani incoace si producatorii tintesc, nu sa ridice consumatorii la aspiratii prea ridicate, ci sa duca produsele si serviciile la niste inaltimi mai omenesti…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close