Închide

Ce vrei să cauți?

Sunt cautati cei mai buni jurnalisti tineri din Romania

Tanarul jurnalist al anului Freedom HouseDaca ai scris in ultimul an cateva articole pe care le consideri reusite si ai pana in 35 de ani, esti invitat sa participi la concursul national "Tanarul Jurnalist al Anului”.

Concursul, aflat la a XIV editie, este organizat de Freedom House Romania, alaturi de Ringier si Vodafone Romania – sponsor fondator.

Concursul este adresat jurnalistilor din intreaga tara, care scriu in presa tiparita si online.

Inscrierile se pot face pana pe 14 iunie, astfel:

  • prin posta: Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396
  • prin e-mail: freedomhouse@freedomhouse.ro

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular, disponibil pe www.freedomhouse.ro si sa includa, alaturi de acesta, 3 articole publicate in editii print sau online, in cursul anului 2011, fiecare insotit de un scan sau o fotocopie si de un link (dupa caz). In cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe bloguri de orice tip si interviurile nu sunt eligibile.

Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au castigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa.

Sectiunile celei de-a XIV-a editii a concursului sunt:

1. ACTUALITATE INTERNA/SOCIAL – sustinuta de Vodafone Romania

2. TELECOM&GADGETS – sustinuta de Vodafone Romania

3. FINANTE – sustinuta de UniCredit Tiriac Bank

4. MEDIU/ECOLOGIE – sustinuta de Eco-Rom Ambalaje

Pentru fiecare sectiune, juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei, dar numai in cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnica jurnalistica, abilitate de a genera subiecte si dezbateri). Participantii se pot inscrie la maxim una din cele patru sectiuni.

In luna iulie vor fi anuntati castigatorii, in cadrul unei ceremonii de premiere preluata de partenerii media – TVR Info, Societatea Romana de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociatia Romana de Monitorizare a Audientelor (ARMA) si Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).

Adaugă comentariu