Barfeam astazi la evenimentul de lansare a ultrabook-ului Portégé Z830 ca Toshiba a ramas una dintre putinele corporatii hi-tech japoneze pe profit.

Si inca una. Lucian Condruz, Retail Manager Toshiba Romania, intrebat fiind daca pasiunea actuala a tuturor producatorilor  pentru ultrabook-uri nu vine cumva din nevoia de a copia Apple (cu al sau Macbook Air), a raspuns:

In 2003 am lansat Toshiba Portégé R100, laptop cu ecran de 12 inci care cantarea 1,1 kilograme. Apoi a aparut Macbook Air. Oare n-am putea spune ca Apple a copiat Toshiba?

In fine, pana la urma cam totul tine de marketing.

Toshiba Portégé Z830, lansat astazi in Romania, a fost una dintre vedetele CES Las Vegas 2012. Va costa intre 4.200 si 6.000 de lei, in functie de configuratie.
Un model mai popular, cu procesor Intel Corei3 si cu un pret mai mic, urmeaza sa apara in curand.

Portégé

Sa vedem ce stie sa faca Toshiba Portégé Z830 de banii acestia:

  • arata ok, este finisat atent, culoare placuta, gri petrol inchis
  • carcasa din aliaj de magneziu, cu intarituri de tip fagure, pentru cresterea rezistentei
  • foarte usor: doar 1,1 kilograme
  • grosime maxima:  1,5 centimetri
  • unitate de stocare SSD/128GB
  • ecran de 13 inci (33,8 cm), LED HD, antiglare, 1.366 x 768 pixeli
  • tastatura cu iluminare
  • difuzoare stereo Dolby Advanced Audio
  • tehnologie noua pentru baterie (producatorul spune ca tine pana la 8 ore)
  • cititor de amprenta la configuratiile hi-end

Port_Z830_Prod_Full_Aug11_04

Celelate specificatii, aici. Iar aici, un clip de 1 minut.

Garantia orice ar fi recupereaza si datele:
Orice laptop Toshiba cumparat in Romania vine cu “Garantia orice ar fi”, multumita careia laptopurile sunt reparate/inlocuite gratuit daca sunt distruse accidental sau furate. Mai nou, Toshiba promite si recuperarea datelor, gratuita, in cazul avarierii.

Toshiba cauta cel mai greu laptop din Romania
Campania de promovare a Ultrabook-ului Portégé Z830 se face si printr-o aplicatie dedicata pe pagina oficiala de Facebook a Toshiba Romania, in sub-pagina Toshiba Weight. Competitia se deruleaza In perioada 3 – 23 mai, iar orice utilizator de Facebook cu varsta de peste 18 ani este invitat sa posteze fotografii ale laptopului personal pe un cantar, demonstrand astfel adevarata greutate a sistemului. Castigator va fi desemnat participantul care detine laptopul cel mai greu, iar acesta va fi rasplatit cu un model Ultrabook Portégé Toshiba Z830.
Intra aici, pentru a vedea despre ce e vorba.

Aglomeratie pe piata televizoarelor plate
Managerul Lucian Condruz a mai anuntat ca intr-o luna Toshiba va lansa pe piata romaneasca si televizoare sub brand propriu, de la cele mai ieftine (in jur de 1.000 de lei) pana la modele mai sofisticate, de tip smart.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close