zorilestore

Nu mi-am facut inca un cont pe Pinterest.com, platforma online cu cea mai vertiginoasa crestere in acest an (120.000 de romani au vizitat-o in luna aprilie).
Insa mi-a atras atentia campania pe care magazinul online ZorileStore.ro a lansat-o pe Pinterest. Cred ca este prima de acest gen.

Prin campania "My Summer Style" sunteti invitati sa va creati tinutele de vara dupa imaginatie si gust.
Pentru a intra in aceasta campanie,  care incepe maine, trebuie sa detii un cont activ pe Pinterest.com (e foarte simplu sa-l creezi daca nu ai unul) si sa urmezi cativa pasi simpli:

• Sa urmaresti ZorileStore.ro pe Pinterest.com. (pinterest.com/zorilestore)

• Sa creezi un Board numit "My Summer Style"

• Sa incluzi (Pin) cate produse doresti, astfel incat sa construiesti o tinuta de vara

• Sa adaugi pentru fiecare produs, hashtag-ul #mysummerstyle

Dupa ce tinuta a fost creata, utilizatorii trebuie sa trimita link-ul catre board la adresa hello@theconnector.ro. Intre 15 iunie si 15 august, patru dintre participantii la "My Summer Style" vor primi, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 500 de lei de la ZorileStore.ro.

Campania a fost dezvoltata de The Connector & Partners la initiativa a cinci bloggeri activi pe Pinterest.com: Alexandru Negrea, Andreea Retea, Sabina Cornovac , Mihai Dragomirescu si Cristian Manafu.

Detaliile si regulamentul campaniei sunt publicate pe pagina de Facebook a ZorileStore.ro.

ZorileStore.ro comercializeaza branduri ca Puma, Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen si Grendha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close