Închide

Ce vrei să cauți?

Am strans pe Facebook 36.321 de zambete. Ne mai trebuie 63.679!

Va povesteam zilele trecute despre campania Colgate prin care compania se pregateste sa doneze 100.000 de mii de produse de ingrijire orala.
Prin intermediul Crucii Rosii, aceste produse vor ajunge la romanii care au dificultati in a le cumpara, desi sunt absolut de baza intr-o lume civilizata.

Campania „Ajutam Romania sa zambească” are un mecanism foarte simplu: esti invitat sa incarci pe pagina de Facebook o fotografie cu tine zambind.

Fiecare astfel de fotografie, ca si fiecare Like sau Share inseamna un produs ingrijire orala donat Crucii Rosii de catre Colgate.

In cele zece zile de la debutul campaniei au scris pe acest subiect 45 de bloggeri, alti 20 de bloggeri si-au incarcat o poza zambind. Deocamdata!

Pentru a creste numarul bloggerilor care s-au implicat in campanie, ne-am strans si noi marti seara la o sesiune foto al carei scop a fost acela de a aduna cat mai multe fotografii cu zambetele noastre, pe care sa le urcam ulterior in aplicatie.  (vezi pozele mai jos).Ce este mai important: numarul de zambete stranse pe Facebook pana aseara este de 36.321.
Ne mai trebuie asadar „doar” 63.679 🙂

Haideti ca se poate! Intrati pe pagina de Facebook a campaniei si depuneti-va zambetul!

Galerie cu bloggeri care au pozat pentru campanie:

 

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu mai aveți mult.Încă puțin.

  2. Supeeer :))

Adaugă comentariu