Cloud-deliveredHostway (clienti: BRD, BitDefender, eMAG, Antena 1, National Geographic Channel s.a.) lanseaza oficial primul cloud elastic si pay-per-use localizat in Romania, dupa jumatate de an de Private Beta.

Serviciul lansat de Hostway este o alternativa directa la Amazon Elastic Cloud. Compania spune ca „aduce o serie de beneficii importante pentru clientii din Romania”:

  • Suport tehnic gratuit, in limba romana, disponibil 24/7 prin email sau telefon, cu timp de raspuns la orice solicitare de maxim 30 de minute. Prin comparatie, cel mai ieftin pachet de suport Amazon, cu timp de raspuns garantat, ofera un termen de 12 ore si costa 49$;
  • Uptime 99,995% sau asigurarea ca serviciul nu va fi intrerup mai mult de 25 de minute pe an. Amazon garanteaza un uptime standard de 99,95 sau peste 4 ore de intrerupere pe an;

  • Calculare foarte usoara a costurilor lunare si tarifare pay-per-hour. Serviciul Hostway permite rezervarea a 4 resurse cu pret fix per ora: procesor, RAM, hard-disk si trafic de internet. Amazon EC2 vine cu mai mult de 85 de tipuri de masini virtuale, intre care utilizatorii platformei trebuie sa distinga;
  • Gazduire in Bucuresti, intr-un centru de date Tier-3. Pentru clientii Amazon, cel mai apropiat centru de date este in Irlanda.

In plus, infrastructura cloud dezvoltata de Hostway are la baza exclusiv hardware HP de ultima generatie, deci performantele sale pot fi comparate cu ale celor mai puternice cloud-uri din lume.
Serviciul are la baza platforma de virtualizare VMware vCloud si ruleaza exclusiv pe hardware HP. Detalii complete sunt disponibile pe www.hostway.ro/cloud.

Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway Romania: Dincolo de avantajele tehnice pentru developeri, ca migrarea live sau posibilitatea de a crea solutii high-availability, cloud-ul nostru aduce o serie de avantaje de business foarte importante. In primul rand iti poti calcula foarte usor cat te poti astepta sa platesti la sfarsitul lunii, deci nu vor exista surprize neplacute pentru bugetul firmei. Apoi, ai siguranta suportului tehnic oferit aproape instant 24/7. Poti cumpara cloud de la multi provideri. Dar foarte putini iti pot oferi liniste, asa cum o facem noi. Iar asta sustine un business mult mai mult decat o caracteristica tehnica in plus.

Fondata in 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari, 15 datacentere, 17 centre operationale si peste 700 angajati. Serviciile includ inregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, cloud hosting si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 600.000 clienti din intreaga lume.
Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close