Vineri seara, pe la 7.
Metrou Piata Unirii. Oameni posomorati, unii sleiti, fiecare aflat in lupta personala cu ceilalti pentru a prinde un loc in vagon si a ajunge mai repede acasa, unde sa tranteasca usa peste o saptamana obositoare.

Dupa cinci minute, cei mai multi dintre ei zambeau. Unii s-au apucat sa danseze.
Au lasat metroul sa treaca. Lasa ca vine altul, copiii astia danseaza mult prea bine.
Galeriile de trecere de sus, pline. Aplauze:

A fost primul flash-mob pe care l-am vazut pe viu.
Adevarul e ca oamenii devin altii – mai destinsi, mai amabili, mai relaxati – dupa cateva minute in care monotonia vietii este sparta de ceva neasteptat, placut, iesit din comun.

Flash mob-ul de vineri face parte din campania Colgate „Ajutam Romania sa zambeasca” si chiar asta si-a propus: sa-i determine pe oameni sa zambeasca si apoi sa incarce o fotografie cu un zambet pe pagina dedicata de Facebook.
Fiecare zambet se tranforma intr-un produs de ingrijire orala donat de Colgate, prin intermediul Crucii Rosii din Romania, unor oameni nevoiasi.

De asemenea, orice Like sau Share dat pe YouTube clipului de mai sus determina Colgate sa doneze cate un astfel de produs Crucii Rosii.
Cat iti ia sa faci asta? O secunda.

Detalii despre campanie si rezultatele ei incurajatoare (pe pagina de Facebook gasiti si un „Zambetometru”), aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close