Închide

Ce vrei să cauți?

How to Web 2012, recomandat de TechCrunch printre The Best Annual Tech Startup Events In Europe

Respectatul portal de tehnologie TechCrunch.com a trecut conferinta regionala How To Web de la Bucuresti pe lista evenimentele recomandate start-up-urilor si antreprenorilor web din Europa in acest an.

How to web bucharest

Cea de-a patra editie How To Web – branduita de organizatori drept „cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Sud-Est”, va avea loc in zilele de 7 si 8 noiembrie, la Cristal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Cui ii este adresata How To Web

  • Antreprenorilor si specialistilor in tehnologie interesati de inovatie si de crearea de produse
  • Tuturor celor interesati de impactul pe care schimbarile in tehnologie il au asupra altor domenii

Vor fi prezenti

  • 40 de speakeri, dintre care mai mult de 30 straini – antreprenori de succes, oameni de business
  • Investitori si reprezentanti ai acceleratoarelor web

howtoweb_2011_pablos_holman_keynote

Dintre vorbitorii de marca ce vor participa la How To Web 2012 Phil Libin, CEO Evernote, companie de tehnologie mobila a carei valoare este estimata la peste un miliard de dolari si pe Leonard Brody, presedinte al Clarity Digital, care a condus anterior startupul Onvia Canada la listarea pe bursa americana la 240 milioane de dolari si a fost nominalizat de doua ori la premiile Emmy pentru inovatie. De asemenea, vor fi prezenti specialisti cunoscuti in tehnologie precum Hans-Christian Boos (aragoAG) sau Andrei Alexandrescu (Facebook), investitori recunoscuti in startup-uri de tehnologie, precum Max Niederhofer (Accel Parners) sau Jure Mikutz (RSG Capital). Alaturi de ei, vor participa si antreprenori romani de succes precum Radu Georgescu (Avangate si Gecad), Alex Lapusan (Zitec) sau Lucian Todea (Soft32) si investitori romani precum Irina Anghel, Andrei Pitis si Adrian Gheara.

Bogdan Iordache, CEO How to Web: “ Vrem sa punem la dispozitia participantilor cat mai multe unelte si informatii necesare dezvoltarii propriilor produse pentru piata internationala. How to Web 2012 aduce impreuna dezvoltatori locali si antreprenori la inceput de drum, specialisti internationali, investitori care pot contribui cu resurse importante la dezvoltarea unei companii sau a unui produs si, nu in ultimul rand, exemple de succes si de insucces din care putem invata”.

Programul Startup Spotlight
Program dedicat initiativelor antreprenoriale din Europa Centrala si de Sud-Est care va avea loc in paralel cu conferinta How to Web.
Prin acest program, cele mai inovative 32 de startup-uri din regiune vor beneficia de workshopuri dedicate, prezentari publice in timpul conferintei, sesiuni de mentorat si intalniri individuale cu reprezentanti ai acceleratoarelor si fondurilor de investitii.
Startup Spotlight include si o competitie de echipe si proiecte antreprenoriale care va avea premii cash in valoare totala de 20.000 USD.
Programul si competitia sunt organizate cu sprijinul companiei IXIA, care este partener principal al evenimentului.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu