Intri de pe Calea Victoriei in hotelul Radisson Blu, treci pe langa receptie, deschizi o usă si nimeresti la Munchen, toamna.
Adica, la Oktoberfest, celebrul festival bavarez al berii, cu o traditie de sute de ani.

Oktoberfest Radisson Bucharest Romania

Intregul know-how si intreaga logistica necesara recrearii unei replici fidele, la scara redusa, a Oktoberfest au fost transplantate la Bucuresti: mese lungi de lemn amplasate in corturi alb-albastru, 3500 de litri de bere Hofbrau, formatia de muzica traditionala Tiroler Alpenkavaliere.
Chef-ul german al Radisson, herr Bernd Kirsch, pregateste vreo 40 de specialitati bavareze, de la celebrii bratwurst, pana la strudelul de mere cu sos de vanilie.
Festivalul Oktoberfest Blu de la Bucuresti s-a deschis ieri si tine pana sambata, 22 septembrie*.

Platforma online pentru clientii Radisson Blu Bucuresti

Deschiderea Oktoberfest Blu 2012 a insemnat si lansarea de catre hotelul Radisson Blu a unei platforme de Social Media, The Lifestyle Society.

Platforma sociala online Radisson Blu Bucharest

Scopul: crearea unei comunitati online inchise a clientilor fideli pe zona de restaurante, baruri si cafenele Radisson Blu.
Altfel spus, un club online pe structura de retea sociala.
A fost creata si o aplicatie (iOS si Android) pentru accesul de pe smartphone.

Ce obtin membrii comunitatii The Lifestyle Society: dupa inregistrare pe platforma, tranzactiile in hotel si interactiunile online sunt contorizate si rasplatite cu vouchere.
In plus se pot face rezervari si se pot trimite online chiar retete de cocktail-uri personalizate via platforma/aplicatie de mobil.
De asemenea, hotelul va expedia rapid membrilor informatii asupra noilor servicii si oferte.

Platforma sociala online1 Radisson Blu Bucharest

Ce obtin managerii hotelului: fidelizarea clientilor si feed-back in timp real asupra serviciilor si atractivitatii unor noi oferte.
In fine, platforma este mai complexa decat cele cateva informatii pe care le-am dat aici. Ramane sa-i descoper functiile pas cu pas.
The LifeStyle Society a fost realizata de BIT-SOFT Group.

*Biletul de intrare costa 99 de lei si include bufet deschis bavarez. Rezervari la 0213119000

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close