Închide

Ce vrei să cauți?

Augmented Reality: Ce se intampla daca scanezi cu telefonul o eticheta de Becks

Cred ca Becks are in acest moment cea mai mai interesanta si elaborata aplicatie pentru smartphone (iOS si Android) dintre toate brandurile FMCG prezente in Romania.
Aplicatia este o declinare a campaniei  „Descopera lumea Becks” care incepe saptamana aceasta. Pe scurt, castigatorii promotiei, 3 la numar, vor pleca intr-o calatorie in jurul lumii cu trei opriri la alegere in orase de pe trei continente.

Primul modul al aplicatiei are o componenta de Augmented Reality: scanezi pur si simplu cu camera foto a telefonului eticheta promotionala de pe sticla de Becks și imediat pe ecran iti apare un clip care explica mecanismul campaniei si ce trebuie sa faci. Adica, sa trimiti codul de sub capac prin SMS sau pe il inscrii pe pagina web a campaniei.

0 how_to1 main_screen

A doua componenta, mai spectaculoasa, a aplicatiei  este un ghid 360 de grade al celor 18 destinatii in care vor merge castigatorii: de la Paris si Amsterdam pana la Manila si Hong Kong.

O stewardesa te intampina pe ecranul telefonului si te indeamna sa vizitezi virtual orasele de pe harta promotiei.

2 choose_first_destination

Imaginea este panoramica, la 360 de grade: te poti deplasa prin peisaj, de jur imprejur, doar rotind telefonul in timp ce asculti voice-over-ul care explica pe scurt punctele de atractie.

4 mexico city3 paris

Aplicatia are si o declinare pe Facebook, in stil dreaming: in timeline-urile participatilor pot aparea imagini din calatorii, ca si cum acestia chiar ar fi ajuns in destinatiile respective.
Pentru iPhone, aplicatia „Descopera lumea Becks” poate fi descarcata de aici:

http://itunes.apple.com/us/app/descopera-lumea-becks/id561400467?mt=8

Exista si un QR cod pentru descarcarea rapida:

qr_code_dwnld_mobi

Aplicatia este realizata in Romania de catre agentia de mobile marketing Mobile Works (Grupul Lowe).
Cat a costat? Mai putin decat ati fi tentati sa va inchipuiti Zâmbet

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Ador cum scrii!

Adaugă comentariu