Închide

Ce vrei să cauți?

Cum se promoveaza Pizza Hut gratuit la alegerile prezidentiale americane

Peste o saptamana, cei doi candidati la presedintia Statelor Unite – Barack Obama si Mitt Romey – se vor infrunta intr-o noua dezbatere, la Universitatea Hofstra din New York.
Cetatenii din public vor avea ocazia sa puna direct intrebari.

Lantul de fast food Pizza Hut profita de ocazie si anunta ca va oferi gratuit pizza pe viata acelui american care se va ridica si ii va intreba pe cei doi candidati ce aleg, pizza cu carnati sau pizza cu ardei iute salam picant („Sausage or Pepperoni?”).

Pizza Party

Cum dezbaterea va fi transmisa in direct la televiziune si online, iar audienta va fi uriasa,  Pizza Hut va beneficia de o expunere gratuita valorand milioane de dolari, in cazul in care se va gasi un indraznet care sa duca in derizoriu dezbaterea.

Pizza Hut a lansat, cu ocazia alegerilor, si propriul „partid” Pizza Party (cu propriul candidat la prezidentiale „Big Dinner Box”) si ii indeamna pe cei care vor pune intrebari candidatilor via Twitter sa foloseasca hashtag-ul #ThePizzaParty.

(via Alina)

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Amuzantă campania, dar pepperoni nu înseamnă ardei iute :))

  2. #2 Comentariu nou

    Multumesc, Ana, am corectat 🙂

  3. Ar merge si la noi o astfel de campanie, insa ar prinde mult mai bine la bere sau bauturi spirtoase:))! Facem ‘Unirea’ sau nu o facem:D?

Adaugă comentariu