Sambata, la Crystal Palace Ballrooms, incepe Hackathon Hacover, competitia de 24 de ore unde se intalnesc unii dintre cei mai tari programatori de aplicatii din generatia tanara. 
Pe langa concurs, participantii la Hackathon vor asista la prezentarile unor guru ai software-ul din Romania. Ii gasiti in lista de mai jos, alaturi de lista juriului care va alege cele mai tari aplicatii din concurs.
Cum poti sa participi la Hackthon? Te inscrii aici.

Speakeri:

1. Andrei Savu

Inginer software şi fondatorul Axemblr. Îi place să construiască produse şi să vadă cum sunt folosite pentru a rezolva probleme importante şi cu impact asupra societăţii. 
La Hackover Andrei îți va povesti despre “Distributed Counters” și aplicabilitatea lor în Cloud.
Mai multe detalii despre Andrei găsești pe profilul lui de LinkedIn.

2. Alex Morega

Programator pasionat, dezvoltă aplicații Web în Python la Eau de Web. Se implică în organizarea de evenimente sociale pentru programatori. Este convins că tehnologia va face lumea mai bună.
Alex te va introduce în lumea Python. Titlul prezentarii lui, "Hacking together a Python webapp for fun and profit", spune tot!
Între timp îl puteți urmări pe Ghithub și Twitter.

3. Gabriel Ivănică

Reprezentant oficial Mozilla în România. Îi plac tehnologiile web şi este pasiont de add-on development.
În cadrul Hackover Gabriel îți va prezenta noile provocări web cu care se confruntă Mozilla. “Mozilla and the new web challenge” este titlul prezentării sale.
Îl găsești și pe el pe LinkedIn.

4. Cristian Olaraşu & Bogdan Luca

Cristian Olaraşu
Cristi este Fondator şi CEO la Good Momming! Vrea să revoluţioneze parentingul în toată lumea prin aplicaţiile dezvoltate. Este pasionat de experience design şi de inovare în modele de business. Mai multe despre activitatea lui găsești pe LinkedIn.

Bogdan Luca
Bogdan este CTO la Good Momming! Este un Linux freak cu skilluri avansate de networking. Vorbeşte fluent Pearl and Php cu o mare credinţă că developerii ar trebui să aibă mai multe skilluri sociale. 
Cu Cristi şi Bogdan vei avea parte de o sesiune lessons learned. „How we’ve learned to stay lean”, cam așa sună titlul prezentării lor.

Juriu

1. Gerard

Şiftează biţii de aproape 17 ani; în mare parte în back-end.
Este specializat în: Java, Python, C/C++, Scala, Groovy, Dart; Distributed Computing, Spring Framework, Guice, SAS, DataWarehouse, Data Mining.
Hackover este una dintre inițiativele sale „în folosul comunității”, iar în cadrul evenimentului va prezida juriul și se va asigura că totul merge as planned, cel puțin din punct de vedere tehnic. Important: nu el este responsabil de pizză!
Vezi profilul LinkedIn dacă ți-a stârnit interesul.

2. Eduard Scarlat

Mobile Developer la HootSuite. Dezvoltă aplicaţii de Mobile din 2005, iar din 2009 este pasionat de aplicaţiile pe Android. Îi place să creeze aplicaţii utile, cu un design simplu şi funcţional.
La Hackover este juratul in charge cu evaluarea aplicațiilor de Mobile.
Cunoaște-l mai bine pe LinkedIn.

3. Andrei Savu

Pe lângă activitatea sa de la Axemblr, Andrei contribuie activ la o serie de proiecte Open Source (Apache Whirr, jclouds, dropwizard etc.) și este unul dintre organizatorii întâlnirilor Bucharest Java User Group (http://bjug.ro).
La Hackover va juriza aplicațiile din sfera Cloud Computing.
Îți reamintim profilul lui de LinkedIn unde poți afla mai multe despre activitatea lui.

4. Alex Morega

Deja știi despre el că e pasionat de Python. Ceea ce nu știi este că la Hackover el va aprecia efortul participanților care au ales să dezvolte aplicații web.
Poate ai uitat unde îl poti urmări: Ghithub și Twitter.

Unde te inscrii? Zâmbet Aici: www.hackathon.ro.
Noutatile de ultima ora apar si pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close