Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software(ARIES) impreuna cu Grupul Agora si Precise Marketing reamintesc companiilor interesate sa participe ca Expozanti la cea de-a zecea editie BINARY, ca mai au doar o luna la dispozitie pentru a se inscrie.
Firmele au dreptul de a-si alege cele mai bune locatii in cadrul standului expozitional, pe masura inscrierii lor.
BINARY 2012, considerat de organizatori drept „cel mai important si singurul de tip B2B din industria de profil din Romania”, va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in Bucuresti.

BINARY 2012

Domeniile de activitate carora li se adreseaza solutiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar si al asigurarilor, sectorul HoReCa si turism, Aplicatii mobile, Retail si distributie, textile, mobilier si alte domenii de productie si servicii.

Editia de anul acesta a Expozitiei Internationale de Software – BINARY 2012 va consta in trei zile de expozitie cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii si produse ITC pentru sectoarele de business din toate domeniile, conferinte sustinute de furnizorii de servicii si solutii IT, dar si de intalniri de matchmaking, care vor permite o comunicare directa, programata, intre un vizitator si reprezentantii companiilor de care acesta este interesat. BINARY se adreseaza atat firmelor de IT si software, cat si companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi si eficiente solutii software pentru business.

Tematica expozitiei din acest an va acoperi: Solutii de administrare a afacerilor de tip ERP, Solutii de gestiune a relatiilor cu clientii de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Solutii financiar-bancare, Solutii de securitate IT, Solutii eHealth, Aplicatii mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Solutii de monitorizare si control acces, Servicii IT, Solutii de promovare a afacerilor, Solutii pentru administratie si servicii publice, Alte solutii si servicii IT de business.

Detalii despre programul si tematica expozitiei si al conferintelor BINARY 2012, modalitatea de inscriere si reducerile active, Partenerii si acoperirea media pot fi gasite pe www.binary.aries.ro.

Exista si o pagina de Facebook BINARY 2012.

Participarea la BINARY 2012 ca Vizitator este gratuita si se realizeaza prin inscriere pe site si prezentarea cartii de vizita organizatorilor, in ziua evenimentului. Pana in prezent, Partenerii Media ai evenimentului sunt: IT Trends, Digital Trends, News Outdoor, TVR2, emisiunea Zon@ IT difuzata de TVR 2 si TVR HD, BBC Focus, 9AM.ro, Wall-Street.ro, MarketWatch, e-Finance, Bestresources.ro, PR Wave, IT CHANNEL, Conectoo, HIT, Ziare.com, Business 24, Startups.ro, ROL.ro, ListaFirme.ro si Forum IT.

Evenimentul este sustinut si de Parteneri Institutionali precum: EuroCloud – Asociatia Industriei de Cloud Computing, ISOC – Internet Society Romania, AMCOR – Asociatia Consultantilor in Management din Romania, ANEIR – Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania, Camera de Comert a Municipiului Bucuresti si toate Asociatiile Profesionale membre ale Consiliului de Export al Romaniei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close