UPC Romania a anuntat astazi:

1. Viteze de download la serviciile de Internet de pana la 150 Mbps pentru  abonatii din Bucuresti.
Urmeaza ca in perioada imediat urmatoare acest serviciu sa fie extins catre alte 3 orase – Cluj Napoca, Ploiesti si Timisoara.
Pretul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei lunar (pretul include TVA), iar produsul este disponibil si intr-un pachet predefinit.

Pachet UPC 150mbps

2. Introduce canale HD in toate abonamentele de televiziune digitala. Abonamentele UPC de televiziune digitala includ 3 sau 10 canale HD, iar clientii au posibilitatea de a mari numarul acestora – pana la 17.
UPC afirma ca este in continuare operatorul cu cea mai extinsa grila de canale HD oferite prin cablu (Pro TV HD, TVR HD, U HD, Acasa HD, Discovery Showcase HD, High TV 3D, History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Sport.ro HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion HD, Sundance HD, HBO HD, Penthouse HD, FilmBox HD).

Preturi si informatii pe larg:

„Noul portofoliu de produse si servicii UPC consolideaza pozitia companiei pe doua segmente cheie – Internet, unde UPC face un pas inainte si lanseaza in premiera serviciul cu viteza de download de pâna la 150 Mbps si televiziune digitala – canale HD in toate abonamentele. Un al treilea pilon din noul portofoliu il reprezinta optiunile de customizare pe care clientii UPC le au la dispozitie.

Tehnologiile digitale au schimbat complet modul in care comunicam, ne informam si ne distram. Fiecare dintre noi isi doreste servicii dedicate, care sa-i adreseze dorintele specifice. Noi le oferim acest lucru clientilor nostri, prin conceptul de casa digitala – servicii dedicate fiecarui membru al familiei si adaptate pentru fiecare spatiu al casei. Noul portofoliu duce acest concept la un nivel superior si confirma faptul ca suntem aici sa ne respectam promisiunea – aceea de a-i conecta pe oameni cu lumea digitala, de a le oferi posibilitatea sa descopere si sa se bucure de oportunitati nelimitate. – declara Severina Pascu, CEO UPC România.

Fiber Power 150 Mbps – o noua premiera UPC, pe segmentul internet

Internetul Fiber Power 150 Mbps, lansat in premiera de UPC România, confirma pozitia de lider in tehnologie a companiei. UPC continua sa ofere clientilor cea mai buna experienta de navigare pe web, de aceasta data la un nivel superior. Aceasta incredibila experienta online devine posibila cu cel mai rapid serviciu de Internet din România – clientii se bucura de viteze de download de pâna la 150 Mbps si o conexiune stabila, ceea ce face ca vizionarea in timp real de continut online, prin live streaming, accesarea instantanee a paginilor web si descarcarea de fisiere sa atinga un nou standard. In prezent, serviciul este disponibil clientilor din Bucuresti, urmând ca in perioada imediat urmatoare sa fie extins catre alte 3 orase – Cluj Napoca, Ploiesti si Timisoara. Pretul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei lunar (pretul include TVA), iar produsul este disponibil si intr-un pachet predefinit.

Pe lânga aceasta premiera, UPC lanseaza un nou abonament de Internet – Fiber Power 100 Mbps. Abonamentul Fiber Power 100 Mbps va putea fi achizitionat in afara pachetelor predefinite in cele patru orase mentionate mai sus, la un pret de 40 de lei (TVA inclus).

Calitatea HD pe toate televizoarele din casa si o grila extinsa

UPC România introduce canale HD in toate abonamentele de televiziune digitala – UPC aduce astfel experienta vizionarii HD pe toate televizoarele din casa. Potrivit unui studiu CNA, peste 70% dintre români au cel putin doua televizoare in casa*. Abonamentele UPC de televiziune digitala includ 3 sau 10 canale HD, iar clientii au posibilitatea de a mari numarul acestora – pâna la 17. UPC este in continuare operatorul cu cea mai extinsa grila de canale HD** oferite prin cablu.

O alta noutate pe care UPC o anunta este extinderea grilei de televiziune digitala cu noi canale printre care 3 cu documentare, 2 cu filme si unul pentru copii – TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo, Sundance. Toate acestea sunt disponibile in abonamentul Maxim HD. UPC isi consolideaza astfel grila de canale documentare – in prezent aceasta include 18 canale, dintre care 4 sunt HD.

Pachete personalizate, in functie de preferintele clientilor

Pachet

Servicii incluse

Pret (TVA inclus)

Fiber Fast HD 3D

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 150 Mbps

DTV Maxim HD (116 canale) + 14 canale HD

Internet Fiber Power 150 Mbps

Alo 200 + telefon DECT

Mediabox HD sau Digital Card CI+

89 lei

Pret promotional, in primele 6 luni de abonament. Duaa cele 6 luni, pretul va fi de 99 lei

Fiber Race HD

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 150 Mbps si 120 Mbps

DTV Familia HD (94 canale) + 10 canale HD

Internet Fiber Power 100 Mbps

Alo 100 + telefon DECT

Mediabox standard sau Digital Card CI+

59 lei

Pret promotional. Dupa primele 6 luni, pretul va fi de 65 lei

 

Fiber Speed HD 3D

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 120 Mbps

DTV Maxim HD (116 canale) + 14 canale HD

Internet Fiber Power 120 Mbps

Alo 200 + telefon DECT

Mediabox HD sau Digital Card CI+

89 lei

Fiber Run HD

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 120 Mbps

DTV Familia HD (94 canale) + 10 canale HD

Internet Fiber Power 60 Mbps

Alo 100 + telefon DECT

Mediabox standard sau Digital Card CI+

59 lei

Fiber Run HD 3D

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 20 Mbps

DTV Maxim HD (116 canale) + 14 canale HD

Internet Fiber Power 20 Mbps+WiFi

Alo 200 + telefon DECT

Mediabox HD sau Digital Card CI+

89 lei

Fiber Run HD

Disponibil in orasele unde UPC ofera Internet de 20 Mbps

DTV Familia HD (94 canale) + 10 canale HD

Internet Fiber Power 20 Mbpsn+ WiFi

Alo 100 + telefon DECT

Mediabox standard sau Digital Card CI+

59 lei

UPC aduce odata cu noul portofoliu mai multa flexibilitate si optiuni de customizare si le ofera clientilor posibilitatea de a alege serviciile care raspund cel mai bine dorintelor lor. Clientii UPC isi pot personaliza pachetele – in functie de preferinte, ei pot opta pentru anumite abonamente de Internet (+ / – 10 lei) sau telefonie (+ / – 5 lei).

Noul portofoliu a fost construit pe baza dinamicii permanente a nevoilor si asteptarilor clientilor. In plus fata de produsele in premiera si flexibilitatea de care se pot bucura clientii, noul portofoliu aduce clientilor urmatoarele pachete 3Play, unele dintre acestea având preturi promotionale:

Oferta se adreseaza atât clientilor actuali cât si noilor clienti si poate fi consultata pe pagina oficiala a companiei, www.upc.ro.

*Studiu CNA, octombrie 2011

**Grila HD UPC include – Pro TV HD, TVR HD, U HD, Acasa HD, Discovery Showcase HD, High TV 3D, History HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Sport.ro HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion HD, Sundance HD, HBO HD, Penthouse HD, FilmBox HD

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close