Închide

Ce vrei să cauți?

Pentru IT Pro: GECAD NET si-a relansat site-ul

GECAD NETGECAD NET si-a lansat noul sau website cu bogata rubrica Knowledge Base in care sunt incluse de la articole de tip „Cum sa”, pana la informatii din domeniul securitatii IT dar si resurse Autodesk pentru inginerii proiectanti.

“In viitor vom lansa si o sectiune de tutoriale video, deoarece ne dorim ca site-ul www.gecadnet.ro sa devina una dintre principalele referinte pentru specialistii ce lucreaza in domeniul IT si al proiectarii asistate.

Ne dorim ca, in timp, profesionistii din domeniu sa nu mai fie nevoiti sa acceseze nenumarate site-uri pentru a gasi informatiile relevante pentru proiectele lor tehnice, ci sa gaseasca la noi raspunsuri si solutii la multe dintre intrebarile lor”, spune Madalina Barbu, Marketing Manager in cadrul GECAD NET.

Compania GECAD NET, parte a GECAD Group, a fost recompensata recent cu titlul Microsoft Highest Annuity Mix in SMSP in 2012, in cadrul ultimei intalniri Microsoft Club. Titlul se acorda partenerului Microsoft cu cel mai inalt grad de retentie a clientilor de tip IMM din Romania, in anul fiscal 2011-2012.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Totusi n-au putut si ei mai mult de o tema de WordPress?

Adaugă comentariu