Închide

Ce vrei să cauți?

Ce cadou am primit de la Orange. Deezer

photoPentru că am abonament Pantera și plătesc 50 de euro lunar (uneori și mai mult), Orange îmi oferă de astăzi acces gratuit la Deezer pentru 4,9 euro (suma platita o singura data), serviciu de streaming muzică cu peste 20 de milioane de piese.
Am instalat aplicația pe iPhone și m-am apucat să-mi fac playlistul. Deocamdată, am găsit cam toate piesele pe care le-am căutat. Pot fi ascultate și offline.

Deezer este oferit gratuit tuturor abonaților Orange Pantera.
Update cu o precizare de la Orange:

Clienții care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceștia beneficiază și de internet mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

 Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opțiunea le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.

Suma de 4,99 euro se plătește o singura data.

Deezer are variante pentru iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS și pentru computer, prin intermediul unui cont

Despre Deezer
Deezer furnizează o experiență muzicală impresionantă și cu adevărat globală unui număr de peste 26 de milioane de fani din 160 de țări. Cu 2 milioane de abonați, peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 de milioane de playlisturi ce pot fi partajate, Deezer oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de muzică fără a fi constrânși de barierele din trecut, oferind acces nelimitat la un catalog cu 20 de milioane de piese, accesibil imediat pe orice dispozitiv – smartphone, laptop, tabletă, echipamente audio acasă, în mașină sau pe PC.  Crezul Deezer este să ajute fanii să redescopere bucuria de a găsi și împărtăși muzică nouă, extraordinară prin intermediul unor recomandări editoriale special selectate pentru fiecare piață în care activează Deezer. Prin parteneriatul cu Facebook și parteneriatele strategice cu operatorii telecom, Deezer se angajează să aducă muzica aproape de noi fani din întreaga lume

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Au gresit comunicatul. Iata si varianta corecta: Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus).

  Deci eu, chiar daca am Pantera si sunt client Orange de 15 ani, dar nu prelungesc abonamentul sunt un rahat care nu merita Deezer. Exact asa. Promotie de Balck Friday 🙂

 2. 4.99 aplicaţia şi apoi 6.99 abonamentul. Importantă partea a doua.

 3. Orange a facut miscarea asta dupa ce Vodafone a facut parteneriatul cu Zonga. Inca nu mi-e clar daca la VF traficul ramane gratuit si dupa primele trei luni de abonament sau se taxeaza, n-au fost in stare sa raspunda coerent.

 4. #4 Comentariu nou

  Inteleg ca ai primit-o gratuit ca sa ne spui noua ce cool e?

 5. #5 Comentariu nou

  Kius: Nu, am platit 4,9 euro. Si, da, e cool!

 6. @Emil traficul pentru Zonga ramane gratuit chiar si dupa cele trei luni de de abonament free. http://www.zonga.ro/abonamente

Adaugă comentariu