Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone Romania a lansat comercial primele servicii 4G

Vodafone Hotspot R210 LTEVodafone anunță că abonații săi au acces de astăzi – gratuit pentru trei luni – la servicii de Internet mobil 4G.

Condiții: să aleagă pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional și să-și activeze opțiunea “Trafic Nelimitat 4G”.
Reteaua 4G Vodafone funcționează în 10 orașe: Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iasi, Galați și Timisoara cu viteze de până la 75 Mbps.
Vodafone afirmă că acoperirea outdoor 4G  este de peste 90% în majoritatea orașelor menționate, cu excepția Bucureștiului, din motive legate de utilizarea curentă a spectrului.
Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G găsiți pe www.vodafone.ro/acoperire.
Abonații care cer în teste servicii 4G vor primi un SIM special “4G Ready” și pot să achiziționeze unul dintre următoarele terminale compatibile:

– Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / lună, încheiat pe 2 ani;

– Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta până la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, la un preț de 89 de euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani;

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 419 euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani. Tableta, care va intra în magazinele Vodafone săptămâna viitoare, are un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, cu o rezoluție 1920 x 1200p și functionează cu sistemul de operare Android 4.0.

În 2013, Vodafone Romania promite să ofere servicii 4G la viteze de până la 100 Mbps.

Adaugă comentariu