Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone Romania a lansat comercial primele servicii 4G

Vodafone Hotspot R210 LTEVodafone anunță că abonații săi au acces de astăzi – gratuit pentru trei luni – la servicii de Internet mobil 4G.

Condiții: să aleagă pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional și să-și activeze opțiunea “Trafic Nelimitat 4G”.
Reteaua 4G Vodafone funcționează în 10 orașe: Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iasi, Galați și Timisoara cu viteze de până la 75 Mbps.
Vodafone afirmă că acoperirea outdoor 4G  este de peste 90% în majoritatea orașelor menționate, cu excepția Bucureștiului, din motive legate de utilizarea curentă a spectrului.
Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G găsiți pe www.vodafone.ro/acoperire.
Abonații care cer în teste servicii 4G vor primi un SIM special “4G Ready” și pot să achiziționeze unul dintre următoarele terminale compatibile:

– Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / lună, încheiat pe 2 ani;

– Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta până la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, la un preț de 89 de euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani;

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 419 euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe 2 ani. Tableta, care va intra în magazinele Vodafone săptămâna viitoare, are un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, cu o rezoluție 1920 x 1200p și functionează cu sistemul de operare Android 4.0.

În 2013, Vodafone Romania promite să ofere servicii 4G la viteze de până la 100 Mbps.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu