• appOkaziiro_homepageOkazii.ro a lansat o aplicație pentru iPhone.
    Printre funcționalități:
    comandarea imediată a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificărilor legate de procesul de tranzacționare, posibilitatea de a discuta cu alți utilizatori prin intermediul mesajelor și de a adăuga la favorite căutări, produse și vânzători.

“Lunar, avem pe Okazii.ro peste 250 000 de vizite de pe terminale iPhone. De aici și prioritatea de a dezvolta o aplicație pentru sistemele iOS și abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai puțin folosite la momentul actual de către utilizatorii noștri. Ne-am dorit să venim în ajutorul acestora cu o aplicație care să scurteze simțitor procesul de tranzacționare online”, a declarat Mihnea Nicolescu, Director de proiecte Okazii.ro.

Prin aplicația lansată de Okazii.ro, utilizatorii pot cumpăra produsele dorite în trei moduri: fără a-și crea în prealabil un cont; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, în cazul utilizatorilor înregistrați pe site-ul Okazii.ro.

Pe iPhone, utilizatorii au posibilitatea de a schimba mesaje cu alți utilizatori sau de a salva căutari și produse favorite, precum și vânzători preferați.

.Aplicația Okazii.ro este disponibilă gratuit pentru download în Appstore și are 4 MB.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close