Închide

Ce vrei să cauți?

Romtelecom oferă companiilor computere și telefoane în rate

… nu numai computere și telefoane, ci și tablete, centrale telefonice, imprimante, servere, la pachet cu telefonie fixa și mobilă + Internet, inclusiv servicii cloud.
Este noua ofertă Romtelecom pentru clienții business: avans zero pentru toate acestea și plata în rate.

romtelecom business solution

Detalii obțineți de la consultanți, aici.
Ce spune Romtelecom:

Romtelecom Business Solutions are o nouă strategie în relația cu clienții săi, evidențiind principalul beneficiu al ofertelor sale: investiție inițială zero pentru soluții complete IT&C. “Aliatul companiilor românești” este noul motto ales să ilustreze relația dintre Romtelecom și clienții săi companii.

Romtelecom Business Solutions, divizia Romtelecom dedicată companiilor, anunță noua direcție strategică, aceea de a fi aliatul clienților săi, oferindu-le investiție inițială zero pentru acoperirea nevoilor legate de serviciile și echipamentele de comunicații. “Înțelegem dificultățile acestui mediu economic plin de provocări și vrem să susținem companiile să-i facă față mai ușor. Ne dorim ca Romtelecom să fie considerat de clienții noștri un partener și acest lucru se traduce prin faptul că orice companie, cu nevoi de comunicare simple sau complexe, în funcție de mărimea acesteia, poate beneficia de servicii și echipamente de la Romtelecom fără a face investiții inițiale. Concret, clientul semnează contractul, plătește lunar și noi, la Romtelecom, ne vom ocupa de restul,” explică Stefanos Theocharopoulos, Director General al Romtelecom.

Romtelecom Business Solutions oferă companiilor românești posibilitatea de a folosi echipamente de comunicații (de la laptop-uri la tablete, de la servere la centrale telefonice, etc.) din prima zi a contractului și a le plăti în rate, sau să aleagă o ofertă bazată pe tehnologia cloud și să beneficieze de avantajele acesteia. “Această abordare ne permite să ne susținem mai bine clienții, care nu sunt nevoiți să investească pentru a-și dota birourile cu echipamentele de comunicații necesare și să le asigurăm claritate și predictabilitate asupra costurilor operaționale. Dacă adăugăm aici și expertiza unică a specialiștilor Romtelecom, serviciile personalizate și garanția calității serviciilor oferită gratuit, pe care noi am introdus-o în premieră pe piață, considerăm că le oferim clienților un adevărat sprijin, care este natural între parteneri.

Mesajul nostru pentru mediul privat este că înțelegem problemele și dificultățile cu care se confruntă și vrem să contribuim la susținerea companiilor în demersul de a-și îmbunătăți activitatea”, spune Dania Selaru, Director Coordonator Vânzări pentru clienții business, Romtelecom.

Romtelecom Business Solutions este lider și un deschizător de drumuri în livrarea de servicii administrate (managed services) pe piața din România, acestea fiind o completare valoroasă a tuturor soluțiilor business. “Administrăm astăzi peste 22 000 de echipamente în întreaga țară și ne extindem permanent în noi zone ale pieței, cum ar fi întreținerea punctelor de vânzări (Point of sale – POS).

Soluțiile de cloud computing reprezintă o zonă a serviciilor administrate (managed services) pe care Romtelecom o consideră a fi una dintre cele mai promițătoare soluții de viitor, și ne concentrăm pe această direcție în mai multe feluri: intern, transferăm în zona virtuală aplicațiile IT și cele de suport al operațiunilor, pentru a le oferi angajaților nostri un mediu mai sigur în care să administreze datele clienților și, de asemenea, pentru a diminua costurile. Pe piață, oferim deja soluții personalizate pentru companii mari și medii, susținute prin centrele de date din București și Brașov și de o puternică echipa de ingineri certificați”, a spus Timos Tsokanis, Director Executiv Tehnologia Informației, Romtelecom.

Romtelecom Business Solutions este prima alegere pentru cele mai mari firme din România și pentru zeci de mii de IMM-uri care se bazează pe companie ca principal furnizor de soluții IT și de comunicare. În plus, este liderul pieței de servicii de telefonie fixă, servicii fixe de date și internet de mare viteză pentru companii. Romtelecom Business Solutions este aliatul companiilor românești și are o ofertă completă și unică pe piață, bazată pe combinarea portofoliului său de servicii, expertiză internă, susținând astfel unul dintre cele mai avansate medii IT din țară, orientarea către client și angajamentul pentru calitate.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu