Închide

Ce vrei să cauți?

Transmit live How to web, cea mai mare conferinta tech din România

Astăzi și mâine are loc la București How to web, cea mai mare conferință de tehnologie din România (40 de vorbitori internaționali și 800 de participanți).
Incerc, cu ajutorul Hostway, să fac prima transmisie live online pe acest blog (deschiderea oficiala are loc la 9.45):

Printre prezentările care vor fi transmise online, se numără cele ale vorbitorilor:

  • Max Niederhofer – Partner, Accel Partners – UK;
  • Phil Libin – CEO, Evernote – USA;
  • Carlos Espinal – Partner, Seedcamp – United Kingdom;
  • Mark Pascarella – CEO, uberVU – USA;
  • Jon Bradford – Co-founder, Springboard – United Kingdom.Programul prezentărilor este disponibil integral pe www.howtoweb.co.

Bogdan Iordache, CEO How to web:

Peste 800 de persoane vor fi prezente la  How to web și sperăm ca un număr cel puțin dublu să ni se alăture online. E prima oară când transmitem live conferința și, dacă vom vedea o reacție pozitivă suficient de puternică, vom face eforturi să continuăm această inițiativă. Este, totuși, un know-how foart valoros care poate ajunge, absolut gratuit, la antreprenori din toată țara.

Flaviu Rădulescu, General Manager Hostway Romania:

Încă de la prima ediție How to web ne-am dorit să realizăm transmisia live, online, a conferinței. E un moment în care avem nevoie de antreprenori care să împingă lucrurile înainte și How to web este, probabil, cel mai relevant eveniment din România care are potențialul de a inspira și educa astfel de oameni. De aceea, echipa How to web are toată susținerea noastră.

 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu