Închide

Show interactiv cu Cabral și Petreanu marca Romtelecom

Cabral Ibacka şi Vlad Petreanu vor juca într-un show online live care va putea fi urmărit în zilele de 3, 4 și 5 decembrie, între orele 19.00 și 21.00, pe site-ul www.casa3play.ro.
Cabral si Vlad Petreanu_Laptop
Închiși într-o casă, cei doi vor primi şi vor rezolva în direct diverse sarcini primite de la public, folosindu-se doar de smartphone, tabletă, televizor, laptop şi telefon.
Mesajul: nimic nu este imposibil atunci când te ajuţi de cele mai noi servicii de comunicaţii.

"E o nebunie! Vom fi ca în tabără, avem 3 zile de rezolvat probleme primite prin facebook, twitter şi blog, încuiaţi în casă, legaţi de lume doar prin tehnologie. Va fi o adevărată provocare pentru noi, cât şi pentru cei care ne urmăresc, pentru că ei trebuie să vină cu idei cât mai originale pentru a câştiga premiul, iar noi trebuie să revenim cu rezolvări la fel de originale. De-abia aştept", spune Cabral.

"Mereu gata să contribui la progresul omenirii, cum să fi pierdut eu ocazia de a mă supune acestui experiment unic, menit să testeze limitele rezistenţei si creativităţii umane pe Internet? Mai ales când în ecuaţie este introdus şi un factor perturbator de asemenea magnitudine precum Cabral?", declară Vlad.

Le puteți trimite deja teste celor doi pe site-ul menționat mai sus, unde vedeți și care sunt premiile.

Casa3Play este un proiect Romtelecom. COSMOTE România vine cu smartphone-uri de ultimă generaţie şi servicii mobile de voce şi date.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. as plusa cu o oferta sa ii iau apoi pe cei doi sa vad daca rezista fara nimic de genul conectivitate o saptamana. ala ar fi testul suprem!

  2. #2 Comentariu nou

    Nu stiu cum ar reactiona Vlad, dar Cabral ar intra sigur in sevraj sever 🙂

  3. Cred ca si Vlad. L-am mai testat eu asa, verbal, nu cred ca rezista, desi e din plutonul rezistent la touchscreen 🙂

  4. Dorule, ca vechi pescar la undita, pe balta, zic sa nu-mi subestimezi capacitatea de a nu ma gandi la ABSOLUT NIMIC ore intregi 🙂

Adaugă comentariu