Închide

Ce vrei să cauți?

Îl plimb prin casă ca și cum ar fi o revistă: Toshiba Portege Z930

Vă povesteam în vară experiența bună pe care am avut-o cu un ultrabook de top, Toshiba Portege Z830: foarte ușor, rezistent, design elegant, ecran bun pentru lucrat afară în lumină puternică, potrivit pentru deplasări.

De aproape o lună, folosesc un model și mai performant, Toshiba Portege Z930  – 102, cu o configurație de vis.

Mi-e destul de greu să scriu despre acest ultrabook pentru că este cel mai bun pe care am pus mâna până acum (am folosit inclusiv un Macbook Air, dar avea prostul obicei să se descarce complet din când în când, inchis fiind) și inevitabil scap în superlative. 
Sat_Z930_Prod_Full_Apr12_02

Este, cred, cel mai ușor ultrabook cu diagonala ecranului de 13,3 inci care se găsește acum pe piață: 1,1 kilograme.
Am călătorit destul de des în ultima perioadă: nu l-am simțit în geantă, nu m-am mai chinuit când a trebuit să-l scot din bagaje la controalele de securitate, am lucrat lejer în săli de așteptare cam înghesuite, îl plimb prin casă ca și cum ar fi o revistă.

Îmi dă o stare de bine când îl deschid: tastatura este confortabilă și iluminată, iar carcasa (din aliaj de magneziu) are tușa aceea de material de lux.
Sat_Z930_Prod_Full_Apr12_06

Aștept să se împlinească șase săptămâni de utilizare intensivă și revin cu un review amplu și complet despre Toshiba Portege Z930.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Usor usor apple incepe sa fie ajuns de cele mai noi tehnologii in materie de ultrabook si asta trebuie sa ne bucure pe toti pentru ca aceasta concurenta o sa duca la aparitia unor produse din ce in ce mai bune in acest domeniu.

Adaugă comentariu