Închide

Ce vrei să cauți?

Săptămână de super reduceri Samsung în magazinul online Vodafone

Timp de o săptămână, de astăzi până la Crăciun, telefoanele și tabletele Samsung vândute în magazinul online Vodafone au super reduceri, iar livrarea se face în maximum 48 de ore.

Sunt vreo 12 produse ale producătorului coreean – de la tableta Samsung GALAXY Tab2 10.1, la  smartphone-ul Samsung GALAXY S III și până la Samsung GALAXY Ace Plus – ale căror prețuri sunt reduse în perioada 17-24 decembrie cu până la 100 de euro.

Cum eu fac multe deplasări și lucrez mult pe teren, aș alege smartphone-ul Samsung Galaxy Beam (reducere 100 de euro), care vine cu proiector încorporat pentru filme, poze și documente. Îl scoți din buzunar, stingi lumina sau tragi draperiile și improvizezi imediat un cinema sau o sală de prezentare de proiecte.
Smartphone Samsung Galaxy Beam - Copie
Samsung Galaxy Beam are un procesor de 1 GHz, 8 GB memorie internă și o baterie care – promite producătorul – ține până la trei ore de de playback continuu.
Samsung Galaxy Beam smartphone

Vă puteți alege un telefon Samsung cu reducere de pe această pagină. Oferta Vodafone este valabilă atât pentru contractele noi cât și pentru reînnoirile pe 2 ani.
Stocul de smartphone-uri cu discount este limitat.

Adaugă comentariu