Orange lansează două aplicații mobile pentru a-și promova serviciile 4G valabile pe Valea Prahovei: i-Rewind și Info Ski de la Orange, pentru telefoanele și tabletele cu sisteme de operare iOS și Android.

Din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe pârtia Clăbucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborârea schiorilor care își descarcă aplicația i-Rewind și își autentifică poziția geografică prin GPS-ul încorporat în smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care îl pot revedea, edita, salva și arăta prietenilor de pe rețelele sociale. Aplicația a fost dezvoltată de i-Rewind, un start-up românesc pornit de tineri antreprenori români, care se bazează pe o idee originală, patentată internațional.

Cu cea de-a doua aplicație, Info Ski de la Orange, dezvoltată integral de Orange România, oferă turiștilor – clienți Orange și nu numai -  informații complete despre starea vremii și a pârtiilor, despre stațiuni și trasee de schi, hărți, camere web, prețuri la permisele de schi și multe alte informații utile din stațiunile montane românești. Aplicația va putea fi descărcată începând de astăzi din AppStore, urmând să fie disponibilă în curând și în Google Play. De asemenea, clienții Orange vor găsi toate aceste informații și în portalul Orange pe mobil.

Tot pe 27 decembrie, se inaugurează și Orange Hot Spot, o zonă special amenajată în Predeal, la Clăbucet Sosire, unde turiștii vor putea să testeze serviciul 4G pe echipamente de ultimă generațile. Printre atracțiile pregătite de Orange pentru turiști se numără transportul schiorilor pe cablu, lecții de inițiere cu un monitor de schi și drumul cu taxiul de la pârtie până în orice punct din Predeal.

Mai multe detalii despre aplicațiile Info Ski de la Orange și i-Rewind la www.orange.ro/aplicatii

1 Comment

  1. Salut,
    Foarte tare! Bravo Orange! Hai cu 4G si in restul tarii!
    i-Rewind nu gasesc in Appstore pe iOS. Info Ski am gasit. Cand apare i-Rewind?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close