Sunt ignorant într-ale modei, dar îmi place foarte mult Delta Dunării.
De aceea, sprijin cât pot ceea ce face marele campion Ivan Patzaichin cu a sa Asociație.
Asociatia Mila 23 Ivan Patzaichin

În week-end-ul următor, la The Ark (clădirea istorică din cărămidă roșie de vizavi de Piața de flori din Rahova) are loc Marché de Noël, un târg de modă la care vei putea cumpăra haine din colecția PATZAICHIN, pentru voi sau pentru a le face cadou de Crăciun.
10% din vânzări se duc direct către Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social cu localizare în Deltă, care – o să vedeți mai jos – se reverberează și în București, pe malul Dâmboviței.
patzaikin marche de noel

Ce se întâmplă la Marché de Noël:

– PREVIEW & PROTOTYPE SALES PATZAIKIN – vizionare și vânzare colecția PATZAIKIN 2013 (foto), prezentată recent la Berlin și la Viena. Hainele, pentru femei și bărbați, sunt create pentru persoanele active, urbane, sunt eco și au un look interesant, stilul designerului Oláh Gyárfás.
SS13 BERLIN FASHION WEEK

Ivan Patzaichin va fi prezent și veți putea să discutați despre proiectele sale în Deltă.

– Vânzare de haine din colecția Olimpică (replici ale vestimentației sportivilor români care ne-au reprezentat la Jocurile Olimpice de la Londra), colecția GOLD (echipament sportiv) și produse din colecția de vară 2012 Rowmania.
(Ce poate fi mai original ca dar de Crăciun decât o pereche de pantaloni scurți :).
Am văzut hainele, sunt croite din materiale de calitate excelentă și pentru toate gusturile, unele cu look mai clasic, altele mai excentric.
patzaikin olimpic 1

Așa cum spuneam la început, Ivan conduce Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, o organizație non-profit care gestionează proiectele de antreprenoriat social finanțate prin vânzările produselor sub brandul PATZAIKIN.

Asociația de ocupă de:
– promovarea turismului cu barca cu vâsle
– dezvoltarea unei școli pentru marangozi (meșteșugarii bărcilor din lemn specifice Deltei)
– crearea unui nou tip de barcă din lemn (canotca – o combinație între lotcă și canoe)
– punerea la punct a unei rețele de infrastructură ecoturistică (trasee, centre de închiriat bărci, ghizi specializați, destinații), valorificarea tradițiilor și produselor locale.
Totul a pornit de la dorința lui Ivan Patzaichin de a încuraja practicarea vâslitului ca bază pentru turismul de bun simț, sustenabil și nepoluant.

Un alt proiect Patzaichin: la vară, bucureștenii vor avea parte de Deltă chiar pe Dâmbovița, în zona Bibliotecii Naționale, via Centrul de Cultură Eco-Urbană, în fapt o replică a ceea ce face Ivan în Deltă.

p000000010003_BIBLIOTECA - DAMBOVITA..400x400..n

Așadar, treceți-vă în calendar: Marché de Noël Ivan Patzaichin, The Ark, Str. Uranus 150, 15-16 decembrie.

.www.patzaikin.com

contact@patzaikin.com

1 Comment

  1. Felicitari pentru articol si implicare in sustinearea unor astfel de proiecte. Multumim ca ne-ai anuntat si pe noi despre acest eveniment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close