Știți câte oase are scheletul uman? 206.
Antropologii spun că în ultimii ani mulți dintre noi l-am căpătat pe al 207-lea: telefonul mobil, în lipsa căruia se întâmplă să picăm în sindromul de Nomofobie.

Un echipament electronic, oricât ar fi de performant, dacă e urât ne indispune și vom căuta să scăpăm de el cel mai repede. Producătorii știu asta și unii reușesc adevărate opere de artă. Însă nu toți, pentru că mai întâlnim tablete, laptopuri, telefoane cu design aproximativ și cu elemente de plastic ordinar.

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design and The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies au premiat recent cele mai frumoase electronice din lume.
Printre care și acestea, semnate Logitech:
Logitech Ultrathin Keyboard Cover, carcasa-tastatura pentru iPadLogitech Ultrathin  Cover

Sistem audio Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox(2)

Logitech Touch Mouse T620 pentru Windows 8
Logitech T620

Lista completă a gadgeturilor care au primit premiul Good Design Awards 2012:
GOOD DESIGN 2012 MASTER list

2 Comments

  1. Am un Logitech Ultrathin Keyboard Cover și nu il mai folosesc pentru că mi-a zgariat sticla în modul „carcasă”. Arată bine? Da. Este un design bun? Categoric nu.

  2. Pacat ca Logitech Touch Mouse este frumusel dar aproape inutil. Mausurile touch sunt un moft ce ofera mult mai putin control decat un maus traditional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close